Berényi Miki csúnyán beszorult, de az RTL nem

Barátok közt
Vágólapra másolva!
A hatvan éves kor alatti felnőtt nézőknél kiesett az M1 a tíz legnézettebb tévé közül. Az RTL Klub estéit még mindig nehéz megfogni.
Vágólapra másolva!

Felfelé utazik Szőke Zoltán, azaz Berényi Miki a Barátok közttel, megint nagyon sokan figyelték, mihez kezd a liftbe szorulva, összejön-e Nórával. A Zsaruk nyilván egy délutánis sávban jobb közönségarányt hozna, de este igen gyenge, megy is lefelé. Azurák Csaba viszont felfelé halad: tegnap kaptuk a hírt, miszerint az aktuális műsorok főszerkesztője lett a TV2-nél.

Ma a 18-59-es korosztály van soron, ebben nézzük az eredményeket. Mint a grafikonon látható, a Jóban Rosszban végéig tartja a lépést a TV2 a piacvezető RTL Klubbal, utána reménytelenül leszakad. A Zsaruk harmatos eredményén javít ugyan az Éden Hotel, de a Castle továbbra is erős sorozat.

Nézze meg nagyban! Forrás: Nielsen

A csatornák szerinti bontásban látható, hogy a hatvan éves kor alatti felnőtteknél is eltűnt az M1 a tíz legnézettebb csatorna listájáról. A közmédia Duna TV-je a hatodik, az M2 a nyolcadik a listán. A TV2 célcsoportjában 2,2 százalékpontos lemaradást szedett össze.

Forrás: Nielsen

Ha kíváncsi arra, hogy a Nielsen hogyan méri a tévétársaságok nézettségét, akkor kattintson ide.