Elrontotta a TV2 saját nézői örömét

Apolka itt még vidám
Vágólapra másolva!
Az Éden Hotelből Apolka távozott, de a rossz vágás miatt korábban már nyilvánvaló volt, hogy veszi a kalapját, strandpapucsát és bikinijét.
Vágólapra másolva!

Az Éden Hotel fordulatok szempontjából egy jó reality: azzal, hogy nem a nézői rokonszenv számít a bennmaradásánál vagy a végjátékban, bőven van lehetőség taktikázni, belemenni cselszövésekbe, kis trükkökbe, jobban kijön egy szereplő valódi karaktere, mint sok más valóságshow-ban. Az intrikák, szervezkedések, szövetségek és ellenségeskedések prezentálása lenne a vágók feladata, az ugyanakkor elvárható, hogy semmiképp ne mutassák meg korábban, ki esik ki a heti csúcspontnak számító párválasztó ceremóniákon.

A március 27-i adás elején egy párbeszédből már kiderült, hogy Peti párja, Apolka búskomorságba süppedt, haza akar menni, a dialógus végén pedig egyértelművé lett, hogy a legfőbb taktikus azért rendezte át a sorokat, hogy a paradicsomi környezetben is szenvedő lány hazamehessen. A párválasztó végkimenetele tehát senkit nem lepett meg a nézők közül, bent is csak Gergőt, aki hisztije után megkaphatná a legrosszabb férfialakításért járó díjat - picit túlreagálta azt a fordulatot, hogy az őt minden pillanatban irritáló Nóri lett a párja.

Apolka itt még vidám

Hétfőn egy valódi páros érkezik, de addig is szavazhat:

Szavazzon!