Friderikusz Sándor realityben folytatja

sztárok, Friderikusz Sándor bocsánatot kért
Vágólapra másolva!
Április 26-án kerül képernyőre Friderikusz Sándor új műsora, az Összezárva Friderikusszal. A TV2 műsora váratlan helyzeteket, szélsőséges érzelmeket ígér, hiszen a műsorvezető és vendége 24 órát tölt együtt egy lakótérben. Az egy nap alatt nincs kilépés, nincs kapcsolat a külvilággal, csak Friderikusz Sándor, a vendég és a mindent rögzítő kamerák léteznek.
Vágólapra másolva!

Friderikusz Sándor előtt semmi nem maradhat titokban vadonatúj formátumú műsorában, ahol maga is teljesen új szituációba kerül. Vendégeit ugyanis egy lakótérben fogadja, ahová 24 órára összezárják őket: ott esznek, isznak, beszélgetnek, alszanak. Egy beköltözős valóságshowhoz hasonló térbe és szabályrendszerbe kerülnek: nincs kilépés és nincs kapcsolat a külvilággal, 24 óra alatt senki sem tudja megjátszani magát. Az egynapos összezártságból egyórás szórakoztató műsor készül.

Új műsorral tér vissza a TV2 képernyőjére Fotó: Tv2

"Humán labor, ahogy én nevezem ezt a számomra is kísérleti műsorsorozatot! Magam is izgulok azon, mit kezdünk egymással, alkalomról alkalomra változó vendégem és én. 24 óra nagyon sok, de arra talán elég, hogy kiről-kiről egy idő után automatikusan lehulljon az esetleg gondosan őrzött álarca" - mondta. Magyar sztárok, közéleti személyiségek érkeznek hamarosan az Összezárva Friderikusszal díszletei közé.