Itt az Éjjel-nappal Budapest ötszázadik adása

Éjjel nappal Budapest
Vágólapra másolva!
Ötszázadik epizódjához érkezik ma este az RTL Klubon látható Éjjel-nappal Budapest.
Vágólapra másolva!

A kerek szám eléréséhez nagyjából két évre volt szükség, hiszen az első részt 2013. február 11-én láthatták a nézők, azóta pedig szünet nélkül minden hétköznap este nyomon követhették a főszereplők életét.

"Nagyszerű érzés ezt a számot látni, különösen úgy, hogy az induláskor nem lehetett tudni, hogy mennyire szeretnek meg bennünket a nézők. Örülök, hogy a kezdetektől a csapat tagja lehetek" - mondta el Regi, az első kilenc főszereplő egyike.

Regi kezdetektől része a csapatnak Forrás: RTL Klub

"Igazi család lettünk, mindent együtt csinálunk, több időt töltök, mondjuk, Lalival, mint korábban bármelyik családtagommal. Rengeteg móka, vidám pillanat van mögöttünk, de voltak megható és szomorú történések is. Mondjuk, amikor valaki, aki közénk tartozott, távozott a sorozatból" - tette hozzá Gábor.

Gábor szerint igazi család lettek Forrás: RTL Klub

"Gyerekként is imádtam az ötszázast, valamiért a kedvenc papírpénzem volt" - folytatta Lali. "De, komolyra fordítva a szót, ez a szám a nézőinknek köszönhető, akik minden este velünk vannak, akik megállítanak az utcán, akikkel meg tudok ismerkedni egy szórakozóhelyen, különösen, ha jó csajokról van szó. Remélem, ötezerig meg sem állunk, az is a kedvenc papírpénzem volt" - árulta el.

Bízik abban, hogy eljutnak az ötezredik részig Forrás: RTL Klub