Disznófejet raktak a bemondónő nyakára

tévés baki pigs running wild
Vágólapra másolva!
A hírtévévé alakult M1 kezdeti bakijairól már két paródia is készült, de természetesen nem csak a magyar hírműsorokban fordulnak elő hasonló hibák. A bemondónő fejére disznó került, Samuel L. Jacksonból Laurence Fishburne lett, Pókember pedig elejtette a riportert – nézze meg videós összeállításunkat!
Vágólapra másolva!

Csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit, mondta az MTVA vezérigazgatója, Szabó László Zsolt az Origónak az M1 széteséséről, amiről már több paródia is készült. A mondás igaz lehet a külföldi tévéknél dolgozókra is, hiszen számosan közülük munka közben vétettek olyan hibát, amelyen alkalmasint az egész világ szórakozhatott. A közelmúlt terméséből válogattunk.

Samuel L. Jacksonból Laurence Fishburne lett

Akadnak a világban máshol is felkészületlen riporterek, mint például Sam Rubin a KTLA-nél. Volt olyan szerencsés, hogy interjút készíthetett Samuel L. Jacksonnal, de összekeverte őt Laurence Fishburne-nel, egy Super Bowlon adott reklámról kérdezte, amelyben nem is szerepelt. Jackson ezután rendesen kiosztotta, szerinte benne és Fishburne-ben csupán annyi a közös, hogy mindketten feketék és híresek.

A KWGN riportere, Chris Parente sem látta a The Skeleton Twins című filmet, amelyről Kristen Wiiget kellett volna kérdeznie. A színésznő nagyjából 1.45-nél lepődött meg a legjobban, amikor arról a meztelenjelenetről kellett volna beszélnie, amit egy másik szerepben adott elő.

Nem tudta, melyik városról ad hírt

Nem nagyon volt képben a BBC időjárás-jelentője, Thomas Schafernaker sem, amikor kolléganője bejelentkezett Edinburgh-ból, hogy megkérdezze tőle, milyen az időjárás a városban. A férfi épp csak azt felejtette el, hogy melyik városról kellene beszélnie, a fülesen keresztül kellett emlékeztetni rá – a bakit azzal fejelte meg, hogy később is többször elkezdett nevetni a saját hibáján.

A BBC időjárás-jelentésében amúgy is viszonylag sűrűn találkozni ilyen-olyan hibákkal, érdekes képi megoldásokkal, kitöltetlen táblázatokkal, megkettőzött bemondónővel, ahogy az alábbi összeállításból is kiderül.

Nem indult a luxusautó

Valószínűleg nem készült fel rendesen az egyik cincinnati tévé munkatársa sem, aki a helyi autós expóról tudósított. Ki akart próbálni egy Jaguart, de úgy tűnik, nem beszélte meg előre a szervezőkkel, így számtalan komplikáció adódott: nyitva maradt az ajtó, nem volt meg a kulcs, végül a kocsi el sem indult – a bonyodalmak nagyjából 1.30-nál kezdődtek.

Pókember sincs mindig jó helyen

A Good Morning America a Times Square szilveszteri produkcióját akarta reklámozni 2013-ban, az adás azonban balul sült el, miután a riporter mellé beugró Pókember nem figyelt eléggé. Nyilván meg volt előre beszélve, hogy a nő úgy tesz, mintha elájulna, a szuperhősnek öltözött kolléga azonban nem figyelt eléggé, nem tudta időben elkapni.

A bemondónő fejére disznó került

Az ABC7 műsorában egy alkalommal rossz oldalra helyezték a hírt illusztráló képet, amely így éppen kitakarta a hírolvasó arcát. Szerencsétlen módon az adott blokk éppen megvadult malacokról szólt, így került furcsa összhangba a disznóról készített közeli és a bemondónő felsőteste.

Másra is lehet használni egy tűzoltókocsit

A WJAR riportere, Alison Bologna akkor bakizott egy emlékezeteset, amikor egy Charlotte-ban felborult tűzoltóautóról tudósított. Az angolban „fire truck”-nak hívott járművet véletlenül „fuck truck”-nak nevezte, amit körülbelül „baszókocsi”-nak lehetne fordítani, a kifejezés jelölhet, mondjuk, egy kisbuszt, amelynek a hátuljában csak matracok vannak.

Rengeteg a baki a világban

A világ hírműsoraiban számtalan hibát követnek el napról napra, ezekről az interneten havi összeállítások is keringenek. Mutatjuk az idei év, vagyis az elmúlt három hónap termését, stúdióban szundikáló riporterrel, elírásokkal, torz hangokkal, a háttérben fura dolgokat művelő emberekkel. Jó szórakozást!

Pénisszel a nyakában vezetett műsort egy bemondónőhttp://www.life.hu/intim/20150318-penisz-alaku-ruha-volt-az-ausztral-tevebemondon.htmlBaki élő adásban - Jól kivágta magát a tudósítóhttp://www.life.hu/bulvar/20150315-a-fox-news-bakizott-amikor-adasba-kapcsoltak-traffic-jam-jimmyt.htmlAz élő adás varázsa - avagy a legjobbak is bakiznak néhahttp://www.life.hu/bulvar/20141027-a-tv2-sztarban-sztarjaban-tilla-a-celeb-vagyokban-sebestyen-balazs-az-x-faktorban-szabo-zsofi.htmlHatalmas baki a közszolgálati tévében: eltűnt a térképről Koszovó!http://www.life.hu/news/20141030-hatalmas-baki-a-kozszolgalati-teveben-az-idojaras-jelenteshez-hasznalt-terkeprol-eltunt-koszovo.htmlKínos baki! Kiírták a Golden Globe győzteseithttp://www.life.hu/kult/20150110-a-golden-globe-hivatalos-honlapjan-a-vasarnapi-dijkiosztast-megelozve-veletlenul-kitettek-ket-golden.html