Hugh Grant csak két órán át volt a Két pasi meg egy kicsi sztárja

The Cinema Society And Brooks Brothers Host A Screening Of "The Rewrite" - After Party GettyImageRank1 Hosting Topics VERTICAL USA New York City ACTOR After Party Film Screening Hugh Grant Arts Culture and Entertainment Attending Special The Cinema Societ
NEW YORK, NY - FEBRUARY 10: Actor Hugh Grant attends the after party for a special screening of "The Rewrite" hosted by The Cinema Society and Brooks Brothers at The Jimmy at the James Hotel on February 10, 2015 in New York City. Stephen Lovekin/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Két pasi – meg egy kicsi Alan Harperje, vagyis Jon Cryer önéletrajzi könyvet jelentetett meg, amelyben Charlie Sheen viselt dolgairól is sok szó esik.
Vágólapra másolva!

So That Happened – A Memoir címmel jelent meg Jon Cryer önéletrajzi könyve, amelyből a Két pasi – meg egy kicsi rajongói is sok mindent megtudhatnak.

Kiderül többek között, hogy két és negyed óráig Hugh Grant volt a sorozat sztárja, miután a készítő, Chuck Lorre először őt szerette volna megnyerni Charlie Sheen helyettesének. A producer reggel kilenckor még boldogan újságolta Cryernek, hogy megállapodtak Granttel, 11.15-kor viszont már arról számolt be, hogy a színész meggondolta magát – így került be Ashton Kutcher a szériába.

Jon Cryer és a könyv Forrás: TV Guide

Charlie Sheenről is sok szó esik a könyvben, állítólag tesztoszteron krém használata miatt voltak a dühromai, a kirúgása előtti utolsó üzenetben pedig egy "jóval nagyobb tervet" emlegetett Cryernek, ami mindkettejük javára válik. További részleteket a TV Guide oldalán olvashat a könyvből.