Nem volt szüksége szexuális felvilágosításra

Sophie Turner
Vágólapra másolva!
Sansa Stark alakítója, Sophie Turner mindent megtanult a Trónok harca forgatásán, nem volt szüksége rá, hogy az édesanyja felvilágosítsa.
Vágólapra másolva!

Sophie Turner tizennégy évesen csatlakozott a Trónok harca stábjához, a Telegraphnak pedig most elmesélte, hogy éppen betöltötte a tizenhatot, amikor az édesanyja le akart ülni vele, hogy átbeszéljék a szexualitás kérdéseit. "Mondtam neki, hogy nincs erre semmi szükség, tudok mindent. Ismerek minden egyes fogást, amit ember csak tudhat – sőt még többet is, a sorozat alkotói nagyon találékonyak" – nyilatkozta a színésznő.

Sophie Turner Forrás: HBO

Turner azt is felelevenítette, hogy az apja pont akkor látogatott el először a forgatásra, amikor az alábbi képsort, egy csoportos megerőszakolási kísérletet vettek fel. "Halálosan kínos volt. Apukám nem tudta, hogy éppen mit forgatunk, úgy gondolta, megnézi a helyszínt. Pont rosszkor. Azt hiszem, az elején sokkolta a szüleimet, hogy mennyi szexjelenet van a sorozatban, de aztán hozzászoktak. Belátták, hogy ez egy minőségi széria" – mondta.

A Trónok harcá-t nem egyszer bírálták már túlzott szexualitása miatt, az eredeti könyvek írója, George R. R. Martin pedig nem győz magyarázkodni: azt is elmondta már, miért van szükség a történetben annyi nemi erőszakra, illetve hogy a műveiben miért nincs melegszex. A TV GO cikksorozatban méltatta a Trónok harca fedetlen kebleit, ebbe itt tud belenézni.