Friderikusz Sándor megy a TV2-re, de marad az ATV-n

Friderikusz Sándor
Vágólapra másolva!
Az ATV hírműsorokért felelős vezérigazgató-helyettese elmondta, hogy Friderikusz megy és marad is egyszerre.
Vágólapra másolva!

Miután megírtuk, hogy a TV2 és Hajdú Péter invitálására új műsorba kezd, amely hamarosan el is rajtol, levélben megkerestük Friderikusz Sándort. Azt próbáltuk megtudakolni tőle, marad-e párhuzamosan az ATV-n, vagy a TV2-es forgatás miatt egy időre megszűnik közéleti, beszélgetős műsora.

Friderikusz Sándor Forrás: TV2

A tévés személyiség e-mail címéről egy kolléganője azt írta vissza, hogy a kérdésére a választ majd a saját műsorában adja meg Friderikusz.

Erre viszont nem vártunk, és szerencsére Németh S. Szilárd, az ATV hírműsorokért felelős vezérigazgató-helyettese közlékeny és készséges volt. "A közelmúltban is volt példa arra, hogy Friderikusz Sándor egyszerre volt képernyőn az ATV-n és a TV2-n, nem okozott ez problémát. Friderikusz Sándornak érvényes szerződése van az ATV-vel, ezért nyárig mindenképpen képernyőn lesz nálunk is. A TV2-s munkájáról is időben, korrekt módon tájékoztatott engem. Szeretnénk tárgyalni a folytatásról, mert a nézőink és mi is elégedettek vagyunk. Úgy látom, neki is fontos az ATV-s műsora. Lassan két éve dolgozunk együtt, szívesen folytatjuk" - válaszolta az Origo megkeresésére.

Szavazzon!

Szereti Friderikuszt?