Felbukkan a Társas Játék szende titkárnője

Döbrösi Laura
Vágólapra másolva!
Döbrösi Laura több magyar filmben feltűnt már, többek közt az HBO-n futó Társas Játék című sorozatban is kapott szerepet. A fiatal színésznő legközelebb április 26-án lesz képernyőn, az Egynyári kaland-ban a lelkiismeretes Fannit alakítja.
Vágólapra másolva!

Az Egynyári kaland című hatrészes mini-sorozat a Dunán startol április 26-án, hat vasárnap estén találkozhatnak vele a nézők. A casting során hat fiatal színészre került a választás, főszerepben Vecsei Miklóst, Rubóczki Márkót, Héricz Patrikot, Döbrösi Laurát, Dobos Evelint és Schmidt Sárát ismerhetik meg a nézők hétről hétre.

A herceget várja

Döbrösi Laura Fanni karakterét játssza az új magyar ifjúsági sorozatban. A fiatal színésznő feltűnt többek közt a Couch Surf, A régi házban és a Netkori című filmekben, a Társas Játék-ban a reménytelenül szerelmes Petrát alakította.

Fanni mintha egy másik, jobb világban élne. Hotelbeli munkáját is olyan szorgalommal és méltósággal végzi, mint a mesebeli Hamupipőke, akire abban is hasonlít, hogy mindketten a fehér lovon érkező herceget várják. Ő a csapat lelkiismerete, akit jóhiszeműsége miatt ugyan könnyű kihasználni, jelenlétével mégis mindenkiből a legjobbat hozza ki. Kedves és segítőkész, mély érzésű lány, Dóra (Dobos Evelin) legjobb barátnője.

A kamaszlány álomvilágban él Forrás: Bara Szilvia

A sorozat elkészítésével az alkotók nem titkolt szándéka a fiatal tehetségek számára több szereplési lehetőséget biztosítani, ezáltal a hazai televíziós vérkeringést is színesíteni, frissíteni. Mellettük pedig kiemelt fontosságú szerepet kapott ezúttal a Balaton, mint örök kedvenc: igazi, élő helyszín, ami kivétel nélkül, minden generáció számára egyet jelent a nyári élményekkel.

A Balatonon forgattak

Az épp leérettségizett fiúk és lányok nyári élményeit dolgozta felKovács M. András forgatókönyve, a történet az érettségi megszerzése és a nyári szezon vége közti időszakot öleli fel. Az Egynyári kaland Balatonfüreden játszódik, és a fiatalság, önfeledtség, buli hangulatát eleveníti meg.

Az Egynyári kaland főszereplői fiatalok Forrás: MTVA

Az MTVA új sorozatában a fiatalok mellett Mucsi Zoltán, Fullajtár Andrea, Hirtling István, Seress Zoltán, Szorcsik Viktória, Pribelszki Norbert, Mátyássy Bence, Kerekes Vica, Téby Zita, Szerednyei Béla, Söptei Andrea, Tóth Loon, Dankó István, Tóth Jani Geri, Tasnádi Bence, Kálloy Molnár Péter, Horváth Csenge, Szűcs László, Linka Péter, Takátsy Péter, Mészáros Márton, Vlasits Barbara, Major Erik és Kocsis Pál kaptak szerepet.