Furcsa volt, hogy a kommandósok velem fotózkodtak

Till Attila
Vágólapra másolva!
Április 26-tól minden vasárnap este új részekkel jelentkezik a Propaganda a TV2-n. Az első adás főszereplője Ambrus Attila: a bankrablóból lett keramikus egy napon át életének fontos helyszínein adott exkluzív interjút Till Attilának.
Vágólapra másolva!

Újabb nyolc emberrel a főszerepben folytatódik Till Attila műsora. A Propaganda emberei szembeszállnak a sztereotípiákkal, mernek mások lenni, nem illeszthetők be egyetlen kategóriába. A szezon első adásának főszereplője Ambrus Attila, aki évek óta nem adott a múltjával kapcsolatban televíziós interjút, ám a műsor kedvéért kivételt tett.

A Viszkis néven hírhedtté vált egykori jégkorongozó bankrablásairól ismert, közel harminc alkalommal rabolt ki bankokat, takarékszövetkezeteket, utazási irodákat és postákat. A rablások során több mint 142 millió forintot zsákmányolt, amiért 17 év börtönbüntetésre ítélték 2002-ben. Jó magaviselete miatt 2012- ben kiengedték, szabadulását követően foglalkozásként folytatta a börtönben elkezdett kerámiakészítést, jelenleg is egyedi kerámiákat készít. Az adás rövid promóját itt megnézheti.

Tilla Ambrus Attilával töltött egy napot Forrás: TV2