Egy év után tér vissza a Barátok közt szereplője

Barátok közt
Vágólapra másolva!
Visszatért a szappanoperába Bozsek Márk, akinek karaktere elvileg elutazott. Hazalátogatása nem lesz botrányoktól mentes.
Vágólapra másolva!

"Szabi bár nagyon családcentrikus, a nővérével, Alizzal képes bármi apróságon összeveszni. Köszönhető ez annak is, hogy Aliz hebrencs természete miatt sokszor keveri őt kellemetlen szituációba. Hogy ezúttal mi is lesz az, arról egyelőre nem beszélhetek" – mondta Márk.

Bozsek Márk Fotó: Polyak Attila - Origo

"Őszintén bevallom, hiányzik, hogy játszhassak. De azért döntöttem a távozás mellett, mert szerettem volna másban is kipróbálni magam. Jelenleg készülőben van az új lemezem, hétvégente fellépésekre járok, közben pedig családi életet élek a párommal, akivel nagyon jól megvagyunk" – árulta el a Blikknek a Szabit alakító Bozsek.

Az Origo is interjúzott vele. "Olyan típusú ember vagyok, aki szeret eljátszani a gondolattal, hogy a különböző lehetséges döntések milyen következményekkel járnak. Ez így zajlott az X-Faktor alkalmával, és így zajlott most is. Akkor nem bántam meg a kilépést, azóta csak néha fészkelődött be a fejembe a "mi lett volna, ha" dilemma, és most úgy érzem, ezúttal ismét jól választottam. Van olyan pont az ember életében, mikor érzi, hogy tovább kell állnia. Úgy hiszem, az a jobbik eset egy napi sorozat szereplőjének, ha ő döntheti el, meddig van képernyőn, nem pedig dramaturgiai okokból kell távoznia" - mondta nekünk. A hosszabb interjút itt találja.