Vágólapra másolva!
Majkát is meghallgatta az RTL Klub egy castingon, a Britain's Got Talentben lehet nyár végétől jelenése. A lapok szerint Sebestyén Balázs is esélyes, akár párban is vezethetik a show-t.
Vágólapra másolva!

"Majkát Sebestyén Balázzsal próbálták össze. Nem is vallottak szégyent, remekül kiegészítették egymást" - mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő informátor. A Hungary's Got Talentet a műsorsávját mindig nyerő, de fáradni látszó X-Faktor helyére hozza be a csatorna, nyáron már bőszen forgatnak, szeptember elején pedig indulhat az új tehetségkutató.

"A műsorvezetők és zsűritagok személyével kapcsolatos találgatásokra, ahogy eddig, a továbbiakban sem kívánunk reagálni. Hogy ki vagy kik vezetik a Hungary's Got Talentet, hamarosan bejelentjük" – nyilatkozta Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

Majka Forrás:Majka / Facebook

Majka ugyan az RTL Klub szülöttje, hiszen a Való Világban tűnt fel, de egy ideje a TV2 bíz rá nagyobb műsorokat. Ettől persze még visszamehet az RTL-re, de a műsorral kapcsolatban emlegetik Istenes Bencét, Stohl Andrást is.

Szavazzon!

Ki vezesse a Hungarys Got Talentet?