A teljes Breaking Bad-sorozatot levetítik itthon

Totál szívás
Vágólapra másolva!
A Breaking Bad ismétlése május 7-én, 22 órakor rajtol, persze az első évaddal.
Vágólapra másolva!

A sztori szerint Walter White (Bryan Cranston) egy átlagos középiskolai kémiatanár. Új-Mexikóban él várandós feleségével és középiskolás korú fiával. Hogy eltartsa családját, Walter másodállást is vállal egy autómosóban, de az 50. születésnapján az orvosok tüdőrákot diagnosztizálnak nála. Maximum egy-két éve lehet hátra, ezért úgy akar gondoskodni családjáról, hogy egy volt iskolai tanítványával metamfetamint kezd gyártani. A helyzet persze eldurvul, drámák sora vezet a végkifejlethez. Erős, emlékezetes, de borongós hangulatú sorozat.

Forrás: AMC

2008-as premierje óta számtalan díjjal és jelöléssel gazdagodott a sorozat. Az összesen 16 Emmy-díj és 58 Emmy-jelölés között a 'Breaking Bad' a legjobb drámai tévésorozat lett 2013. után 2014-ben is.

Forrás: AMC

Walter White megformálásáért Bryan Cranston négyszer, 2008, 2009 és 2010 után tavaly is elnyerte a drámai televíziós sorozatban a legjobb férfi főszereplőnek járó Emmyt. 2014-ben a sorozaté lett az Arany Glóbusz a drámai televíziós sorozatok között, Bryan Cranstont pedig ugyanebben a kategórában a legjobb férfi főszereplőnek választották.

A Breaking Bad összesen 110 televíziós díjat söpört be, és 262 jelöléssel büszkélkedhet. Itthon az AMC adja az elejétől.