David Hasselhoff visszatér a Baywatchhoz

David Hasselhoff Baywatch
Vágólapra másolva!
Kijött az első előzetes David Hasselhoff új vígjátéksorozatához, a Hoff the Record-hoz, amely nyáron indul az Egyesült Királyságban. A színész újra elővette a Baywatch-ból ismert piros fürdőnadrágot, nézze csak!
Vágólapra másolva!

A Dave nevű brit csatornán június 18-án indul a Hoff the Record, amelyben David Hasselhoff önmagát parodizálja. A dokumentarista stílusban forgatott vígjátéksorozatban egy olyan énje jelenik meg, akinek egykori sikereit már régen elfeledték az Egyesült Államokban, ezért Angliába költözik, ott próbálja meg feléleszteni a karrierjét.

David Hasselhoff a Baywatchban Forrás: NBC

A most kijött előzetes jól játszik rá erre a hangulatra, hiszen Hasselhoff újra magára ölti a Baywatch-ban látott felszerelést, de így sem kíváncsi rá senki. "Ha a csúcson vagy, csak egyfelé tudsz menni" – mondja a színész, majd az új sorozat szórólapját próbálja rátukmálni egy öregasszonyra, sikertelenül:

A széria egyik executive producere egyébként Krishnendu Majumdar, aki Ricky Gervais rendhagyó útifilmsorozatát, az Egy idióta külföldön-t is készítette, remélhetőleg a Hoff the Record is lesz annyira vicces.