Biztonságban van a kedvenc sorozata?

NATHAN FILLION, STANA KATIC CASTLE - ABC's "Castle" stars Nathan Fillion as Richard Castle and Stana Katic as NYPD Detective Kate Beckett. (ABC/BOB D'AMICO)
CASTLE - ABC's "Castle" stars Nathan Fillion as Richard Castle and Stana Katic as NYPD Detective Kate Beckett. (ABC/BOB D'AMICO)
Vágólapra másolva!
Az ABC tizenhét sorozatot újított meg, köztük a Castle-t, a Grace kliniká-t és a Modern család-ot, ezekből már biztosan lesz újabb évad.
Vágólapra másolva!

Az ABC bejelentette, hogy mely műsorait folytatja, a realitykkel és vetélkedőkkel együtt huszonkét produkcióból rendelt újabb évadot. Az első szezon után folytatódhat többek között a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? és a Marvel tévés univerzumát bővítő Agent Carter, de több régi sorozat is visszatér.

Castle nyugodtan hátradőlhet, lesz nyolcadik évad is Forrás: ABC

A Grace klinika például már a tizenkettedik évadját kezdi ősszel, a Castle pedig megkapja a nyolcadik szezont. Folytatódik a Modern család, A SHIELD ügynökei, az Egyszer volt, hol nem volt, a Botrány és A semmi közepén is, hogy csak az itthon is sugárzott szériákat említsük.

A friss kaszák a magyar tévéket nem érintik,

a Resurrection mellett a Cristela és a Forever, valamint a The Taste című gasztrovetélkedő ér véget, ezekből elég volt ennyi is az ABC-nek.