Új nővel bukott le Lilu ismerőse

Tv+Bulvár, Lilu megszólalt: "Ez számunkra elmondhatatlanul nehéz időszak"
Vágólapra másolva!
Két szék között a pad alá eshetett Lilu. Az RTL Klub műsorvezetőjének nemcsak házassága ment tönkre, hanem korábbi udvarlóját is más nő oldalán látták.
Vágólapra másolva!

Ismeretlen nővel fotózták le Lilu korábbi udvarlóját a Duna-parton. A Best cikke szerint az RTL Klub stylistja, Dávid egy fiatal, szőke nővel vacsorázott egy étteremben, majd kézen fogva sétáltak és csókolóztak. Bár a lap szerelmeként említi a srácot, de valójában erről nincs szó - értesült az Origo Lilu köreiből.

Lilunak nincs szerencséje a szerelemben Fotó:sajtoklub/RTLII/Bársony Bence

Házasságát sem tudta megmenteni

Bár januárban elköltözött tőle kreatív producerként dolgozó férje, Árva László, pár hete még arról szóltak a hírek, hogy megpróbálják rendbe hozni a kapcsolatukat. A jelek szerint ez sem sikerült.

Lilut a házassági válság nagyon megviselte, Facebook-oldalán néhány hónapja türelmet és megértést kért a rajongóitól.

Megviselte a válás

"Tudom, hogy az elmúlt napokban megjelent cikkek miatt sokan aggódnak értem, és itt is rengeteg üzenetet kapok" – kezdte a bejegyzést.

"Tisztában vagyok vele, hogy képernyősként az emberek kíváncsiak a magánéletemre, most mégis megértést és türelmet szeretnék kérni mindenkitől, mert egyelőre magam sem tudom, hogy merre tart az életem, nem tudok újat mondani senkinek.

Őt viszont mindenekfelett védeni szeretném és segíteni abban, hogy ebből a számunkra elmondhatatlanul nehéz időszakból a lehető legkevesebbet érezzen. Miatta kérem az újságírók megértését, azt, hogy higgyék el: nincs mit kiásni, nincs új hír, nincs olyan, amivel ez a történet továbbgörgethető" – állt az oldalán.