Az este, amikor Medveczky Ilona elnáspángolta Mel Gibsont

Medveczky Ilona
Vágólapra másolva!
Lehet bármilyen kemény Mad Max, a film eleje teljes lakosságban kikapott a Fridivel beszélgető művésznőtől. De hogy áll az Éden Hotel, hogy ment az Éjjel-nappal Budapest a múlt héten?
Vágólapra másolva!

Felfelé tart Caramel a médialiftben, mivel Az ének iskolája volt a hét legnézettebb műsora teljes lakosságban. Második helyen a Barátok közt található, Tihanyi-Tóth Csaba száll be mellé. Az Éden Hotel viszont továbbra sem tudja megszorongatni sávjában az RTL-t, 18-49-ben nem is került a top 20 műsor közé, így Berki Krisztián lefelé megy.

Az első két helyezettet már említettük, harmadiknak pedig az az Éjjel-nappal Budapest futott be, amely a 18-49-es célcsoportban első. Az RTL-híradó és a Konyhafőnök is szép helyen zárt, a Forma-1 pedig a Duna TV-re vitt 800 ezer tévézőt, így a sportközvetítés hozta a hazai közmédia múlt heti legjobb számait. A legnézettebb heti sorozat itthon a Szulejmán.

Top 20, teljes lakosság Forrás: Origo / Nielsen

Teljes lakosságban az RTL Klub és a TV2 közt csak szűk egy százalékpont volt a differencia a múlt héten, viszont a reklámozóknak fontos 18-49-ben már közel hattal ment az RTL. Teljes lakosságban a Duna TV-t a Cool és a Film+ követi, de az ötven éves kor alatti felnőtt nézőknél már utóbbi két kereskedelmi tévé megelőzte a Dunát.

Forrás: Origo / Nielsen

Alább a vasárnap esti diagramot mutatjuk, látható, hogy az RTL Híradó még vezetett, de utána sokan kötöttek ki a gyerekes-zenés műsoron, a TV2-n. Az ének iskolája után esik a közönségarány, de még a Medveczky Ilonával készült Friderikusz-adás - amelyben Medveczky Ilona üvöltözött, Friderikusz Sándor pedig elsírta magát - is korrektül teljesített, például verte a Mad Max elejét nézettségben.

Forrás: Origo / Nielsen

Ha kíváncsi arra, hogy a Nielsen hogyan méri a tévétársaságok nézettségét, akkor kattintson ide.