Tévésztárok, akik utálják egymást

Született feleségek
Vágólapra másolva!
Átlagemberekkel is előfordul, hogy nem jönnek ki a kollégáikkal, a raplis tévésztárok között azonban extrém méreteket is ölthet az utálat. A Született feleségek színésznői még a végén is civakodtak, Charlie Sheen kirúgatta a kolléganőjét, és olyan is van, aki szerint Kiefer Sutherland „a legkevésbé profi fickó a világon”.
Vágólapra másolva!

Sok sztár nehezen viseli, hogy helyette más van a rivaldafényben, mások pedig eltérő természetük, emberi problémáik miatt nem tudnak együtt dolgozni. Nemcsak a hollywoodi szuperprodukcióknál, de tévés munkáknál is előfordul, hogy a kollégák nagyon nehezen viselik el egymást, olykor ki is túrják a sorozatból a másikat. Lássunk pár konkrét példát!

Még a végén is civakodtak a Született feleségek

A Susant alakító Teri Hatcher neve nem szerepelt azon az ajándékon, amelyet kolléganői adtak át a stábnak az utolsó együtt töltött munkanapon. „A jövőben mindig magatokkal vihetitek egy kis darab szeretetünket és hálánkat. Köszönjük a varázslatos nyolc évet. Szeretettel: Eva, Marcia, Felicity és Vanessa” – áll a kísérőkártyán.

Nem tetszett nekik, hogy Teri Hatcher van középen Forrás: ABC

Nem Hatcher magánakciója volt, hogy nem írta alá az üdvözlőlapot: kolléganői hagyták ki, mivel már korábban sem voltak vele jó viszonyban.

Edie egykori alakítója, Nicollette Sheridan állítólag „a legaljasabb nőnek” nevezte egyszer Hatchert,

Eva Longoria és Marcia Cross pedig egy 2005-ös fotózáson akadt ki, ahol a Vanity Fair címlapján mindenképp Susan megszemélyesítőjét akarták középre, az előtérbe állítani.

A Szex és New York barátnői között sem volt felhőtlen a viszony

A Szex és New York-nál valószínűleg az volt a feszültség fő forrása, hogy Sarah Jessica Parker több pénzt kapott a többieknél, legalábbis a Samanthát játszó Kim Cattrall eléggé kiakadt, amikor megtudta. Parker is elismerte, hogy voltak feszültségek a stábban, mivel „néha az érzések sérteni tudnak” – nyilatkozta a Daily Mailnek 2010-ben.

Nem volt felhőtlen a viszony Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall között Forrás: AFP

Freddie Prinze Jr. otthagyta a tévéipart kollégája miatt

Freddie Prinze Jr. a 2014-es Comic-Conon akadt ki rendesen, elmesélte, hogy egy időre még a tévéipart is otthagyta, miután Kiefer Sutherlanddel forgatott a 24-ben.

– szapulta kollégáját.

Még jó, hogy csak kellékpisztoly volt Freddie Prinze Jr.-nál Forrás: FOX

A színészt az is idegesítette, hogy a közös jeleneteknél le kellett vennie a cipőjét, hogy ne látszódjon, mennyivel magasabb Sutherlandnél. Jack Bauer megszemélyesítője elegánsabban vágott vissza: „Kiefer több mint öt éve dolgozott együtt Freddie Prinze Jr.-ral, de most hallott először annak sérelmeiről. Kiefer élvezte a közös munkát Freddie-vel, és a legjobbakat kívánja neki” – reagált akkor egy közleményben a színész sajtósa.

Kitúrta riválisát a Glee színésznője

Lea Michele állítólag annyira nem jött ki Glee-beli kolléganőjével, Naya Riverával, hogy elkezdte fúrni, aminek meg is lett az eredménye: a forgatókönyvírók csökkentették Rivera karakterének fontosságát,

majd jött a bejelentés is, hogy a hatodik évadtól kezdve a színésznő nem rendszeres szereplője a sorozatnak

– ebben az etapban a tizenhárom epizódból csak ötben volt benne.

Nem bírták egymást a Beverly Hills-i gimisek

Jennie Garth 2014-ben megjelent önéletrajzi könyvében, a Deep Thoughts From a Hollywood Blonde-ban mesélt arról, hogy a Beverly Hills 90210 idején milyen viszonyban voltak Shannen Dohertyvel, akivel a sorozatban egy ideig legjobb barátnőket játszottak.

Idősebb korukra helyre tették a viszonyukat a Beverly Hills 90210 színésznői Forrás: AFP/Denise Truscello

– mondta.

A színésznő szerint az okozta a problémákat, hogy mindketten a Kos jegyében születtek, erős, független nők, akik viszont a sorozat idején még csak keresték önmagukat. Mára túlléptek a fiatalkori ellentéteken, felnőtt nőként már a helyén tudják kezelni a dolgokat.

Charlie Sheen kirúgatta Selma Blairt

Charlie Sheen SMS-ben rúgta ki Selma Blairt a Nyugi, Charlie! című sorozatból, ráadásul a szövegben le is picsázta. A szakítás oka annyi volt, hogy Blair panaszkodott Sheenről a producereknek, amiért az állandóan késik – mire a színész a maga excentrikus modorában válaszolt. Az ügyről bővebben írtunk itt.

Charlie Sheen SMS-ben rúgta ki kolléganőjét Forrás: AFP/Getty/Frederick M. Brown

A magyarokkal sem könnyű

Természetesen itthon is vannak olyan, képernyőről ismert arcok, akik nehezen maradnak meg egy légtérben. Puzsér Róbert és Hajdú Péter vitája például újabb és újabb perekbe torkollik, de ők soha nem is dolgoztak együtt.

Hajdú viszont azóta sem beszél egykori barátjával és munkatársával, Dömsödi Gáborral, annyira megromlott a kapcsolat a Névshowr vége óta. Dömsödi ugyanakkor Friderikusz Sándorral sincs már haveri viszonyban, utóbbi pedig megsértődött, és öt évig nem beszélt Kovács Kristóffal, mert a producer kikosarazta őt még a kertévék indulása után nem sokkal.

Bochkor Gábor és Boros Lajos sem beszélnek egymással, pedig jó pár projektet vittek együtt tévében és rádióban egyaránt – de sorolhatnánk azokat is, akik látszólag minden előzmény nélkül váltottak csatornát, rossz viszonyban válva el egykori munkaadójuktól. Ördög Nóra persona non grata az RTL-székházban. Mostanában Papp Gergő mondott ezt-azt volt munkaadójáról, ami miatt nem hinnénk, hogy a közeljövőben meghívja őt egy ebédre Simon Zsolt, a TV2 vezérigazgatója.