Álarcos gyilkos a koleszban, súlyos titkok a múltból

Romantika a köbön - heti stílusmustra, Eva Longoria
Vágólapra másolva!
Amerikában május közepén jelentik be az országos lefedettségű csatornák, hogy az 50-60 berendelt pilotból melyik 20-30 részesül abban a kegyben, hogy sorozat készülhet belőle. A legtöbbről csak egy pár soros, úgynevezett logline-t ismerünk, azonban ezek alapján is be lehet lőni, hogy melyik tíz ígérkezik a legérdekesebbnek.
Vágólapra másolva!

Scream Queens

Csatorna: Fox
Készítő: Ryan Murphy és Brad Falchuk
Szereplők: Emma Roberts, Jamie Lee Curtis, Lea Michele, Oliver Hudson, Abigail Breslin, Keke Palmer, Ariana Grande, Nick Jonas.

Jamie Lee Curtis Forrás: AFP/Stephen Lovekin

Kaszabolós horrorkomédia lesz, afféle műfajparódia, amely minden évben új történettel állna elő. Az első szezonban egy vörös ördögnek öltözött álarcos egy egyetemi kollégiumban szedi főleg nőnemű áldozatait. Minden részben valakinek meg kell halnia.

----------------

Hot & Bothered

Csatorna: NBC
Készítő: Chrissy Pietrosh, Jessica Goldstein, Eva Longoria
Szereplők: Eva Longoria, Amaury Nolasco, Diana Maria Riva

Eva Longoria visszatér Forrás: AFP

Egy népszerű spanyol nyelvű telenovella színfalai mögött fog játszódó komédia, melyből kiderül, hogy a színfalak mögötti történések izgalmasabbak, mint maga a sorozat.

----------------

Minority Report

Csatorna: Fox
Készítő: Max Borenstein
Szereplők: Stark Sands Meagan Goode, Wilmer Valderrama

A Különvélemény című Tom Cruise-mozifilm adaptációja, mely 10 évvel később játszódik. Ekkor már a "bűnelőrejelző szervezet" feloszlott, a jövőt előrelátó prekogok pedig megpróbálnak beilleszkedni a társadalomba. Egyikőjüket különféle látomások gyötrik, és egy nyomozóval társul, hogy segítsen neki megfejteni az éppen aktuális víziót.

----------------

Cheerlader Death Squad

Csatorna: CW
Készítők: Dan Truly, Marc Cherry és Neal Baer,
Szereplők: Aylin Bayramoglu, Gia Mantegna, Abbie Cobb, Alan Van Sprang

Gia Mantegna Forrás: AFP/Valerie Macon

Egy lejáratott CIA ügynökről szól, akiből tanár lesz egy elit washingtoni középiskolában, ahol rájön, hogy a gazdag diákoknak milyen jó kapcsolataik vannak. Néhányukat kiképzi és beépítik őket a nemzetközi kémvilágba, miközben megpróbál visszakerülni a CIA-hez.

----------------

Cordon

Csatorna: CW
Készítő: Julie Plec
Szereplők: Claudia Black, David Gyasi, Chris Wood, Christina Moses

Egy belga sorozat alapján készített dráma, mely egy Atlantában kitört halálos járványról szól, valamint a város körül kialakított karanténról. A karanténnak köszönhetően az ország többi részétől elszeparált túlélők saját társadalmat alakítanak ki, mely valószerűtlen hősöket szül, no meg rengeteg embertelenséget.

----------------

Tales From The Darkside

Csatorna: CW
Készítő: Joe Hill
Szereplő: Kris Lemche

Kris Lemche Forrás: AFP/Getty Images

Egy különleges antológiáról van szó, melynek egyetlen állandó szereplője lenne, ugyanis ennél a horrorisztikus sorozatnál nem minden évadban, hanem minden epizódban lenne új felállás. A rövid, csavaros történetek George A. Romero 80-as évekbeli sorozatát élesztik fel, az író pedig nem más, mint az a Joe Hill, aki civilben Stephen King fia, egyébként pedig nagyszerű író, többek között a képregények világában aratott sikereket.

----------------

Of Kings and Prophets

Csatorna: ABC
Készítő: Adam Cooper, Bill Collage
Szereplők: Ray Winstone, Simone Kessell, Maisie Richardson-Sellers

Nagyszabású, bibliai ihletésű dráma, melynek forgatási helyszíne a Dél-Afrikai Köztársaság. Főhősei egy sokat háborúzó és abba belefáradó király, egy sértődött próféta, valamint egy találékony ifjú pásztor, vagyis Saul, Sámuel és Dávid – az ő sorsuk fog összefonódni.

----------------

Blindspot

Csatorna: NBC
Készítő: Martin Gero
Szereplők: Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton, Marianne Jean-Baptiste, Ashley Johnson

Jaimie Alexander remek formában Forrás: AFP/Slaven Vlasic

New York legforgalmasabb terén egy nőt találnak anyaszült meztelenül, teste tele van tetoválásokkal és nem emlékszik semmire. Az FBI felfigyel az ügyre és a testén talált jeleket követve egy nagy összeesküvésre bukkannak.

----------------

The Player

Csatorna: NBC
Készítő: John Rogers
Szereplők: Philip Winchester, Wesley Snipes, Cara Buono

Egy másik összeesküvős dráma, ami Válaszcsapás másik főszereplőjével – lehet máris crossoveren gondolkodni? A különbség annyi, hogy a helyszín ezúttal Las Vegas, a történet pedig egy egykori mesterlövészről, aki biztonsági szakértőként dolgozik és mindenféle feladatok végrehajtására kényszerítik, hogy életeket mentsen meg.

----------------

Game of Silence

Csatorna: NBC
Készítő: David Hudgins
Szereplők: David Lyons, Larenz Tate, Michael Raymond-James, Demetrius Grosse, Claire van der Boom

David Lyons Forrás: AFP/Chelsea Lauren

Egy török akciósorozat alapján készült dráma, amely egy feltörekvő ügyvédről szól, akinek egy rég eltűntnek hitt gyermekkori barátja tűnik fel az életében, s azt tervezi, hogy erőszakos múltjának sötét titkait szétkürtöli. Márpedig, ha erre sor kerül, akkor oda lehet hősünk tökéletes élete.