Kállay-Saunders másképp látta a mosdóbeli bunyót

Kállay-Saunders András
Vágólapra másolva!
Nem igaz, hogy őt leütötte egy bokszoló – állítja a volt megasztáros. Szerinte olyan részeg volt a kötekedő, hogy az egyetlen ütése sem talált rendesen.
Vágólapra másolva!

Kállay-Saunders Andrásról azt írták a lapok, hogy újfent verekedésbe keveredett, leütötték. Mivel arra kelt fel reggel, hogy több tucat üzenete volt telefonján, és mindenki aggódva arról kérdezte, hogy van, nincs-e komoly baja, úgy érezte, tisztázni kell a helyzetet. „Sokszor a rossz hír az a jó hír, a túlzás az, ami elkapja a néző szemét, es miatta elolvas egy cikket, vagy megveszi az újságot. Hogy mindenki lenyugodjon: nincs semmi bajom" – írta ki oldalára.

Fotó: Bielik István - Origo

„A mosdóban voltam, mostam a kezemet, közben belém kötöttek ok nélkül. Sunyiban megpróbált valaki ütni, nem sikerült úgy, ahogy tervezte, mivel nem volt normális állapotban. Oda jött a biztonsági őr, ellökték, hogy ne legyen bajom, és kész. Nem védem ezeket az embereket, de nem volt semmilyen verekedés. (...) Lemehetek most a kisboltba vizet venni, és ott is belém lehet kötni. András vagyok, és ez egyszerűen nem tetszik pár embernek, ezen nem lehet változtatni. De mondom, semmi nem történt, minden jól van. (...) Na, megyek, készülődök, love you all!" – írta derűs hangulatban.

Szavazzon!

Volt verekedés?