Terence Hill jó barátja a közmédiának

Terence Hill
Vágólapra másolva!
Don Matteo jól teljesít délelőtt és este is, szerdán javított a Duna TV nézettségén. A kupadöntőt is sokan nézték a közmédián, 337 ezren, de továbbra is az RTL uralkodik este.
Vágólapra másolva!
Forrás: Origo / Nielsen

Felfelé halad a Médialiftben az FTC kupagyőzelme után Dibusz Dénes kapus, aki gólt nem kapott, viszont csapatával jó nézettséget szállított a Duna TV-nek. A motyogó Marianna viszont lefelé halad, az Éden Hotel továbbra sem tudja megszorongatni RTL-es ellenfeleit, pedig már elkezdődött a végjáték. Felfelé megy viszont Terence Hill, azaz Don Matteo, mert 9.30 körül a Duna TV vele volt a legnézettebb az összes tévé közül, de este hét óra körül is becsülettel teljesít, bőven felülmúlja a csatorna átlagát.

Forrás: Origo / Nielsen

Ma a teljes lakosságban vizsgáljuk a csatornák nézettségét. A TV2 reggel és délután vitézkedik, de látható, hogy a Tényekig jól tartja meg a nézőket. A konyhafőnök műdrámái már jobban vonzzák a népet, mint a Jóban Rosszban megjátszott konfliktusai, utána viszont nyílik az olló, elhúz az RTL. Az Éden Hotelnek nem tett jót a botrány, nem nézik többen, mint korábban, A konyha ördöge pedig ugyan szórakoztató, de megközelíteni sem tudja a Szulejmán sorozatot és az RTL híradó későesti kiadását.

Forrás: Origo / Nielsen

Ami a csatorna szerinti bontást illet, nagy meglepetés nincs, az RTL Klub vezet, második a TV2, harmadik a régi M1 nézőit nagy részben átvevő Duna. A Cool és a Film+ öt százalék körül toporog, majd az ATV jön a sorban. A retró mindig menő, az M3 is hoz két százalékot a közmédiának.

Ha kíváncsi arra, hogy a Nielsen hogyan méri a tévétársaságok nézettségét, akkor kattintson ide.