Korda György két nagy bánatáról vallott

Korda György
Vágólapra másolva!
Az elmúlt hónapokban több cikk jelent meg Korda György egészségi állapotáról, az énekes azonban állítja, nem volt annyira nagy a baj, mint a sajtó mutatta. Vannak problémái, de közel sem olyan súlyosak, mint amilyenekről írtak - bántja, hogy félrevezették rajongóit.
Vágólapra másolva!

Lassan beindul a szezon, szinte az összes zenei fesztiválon ott lesznek, de borfesztiválokon is megfordulnak a nyáron. "Lesz olyan napunk is, mikor három fellépésünk lesz" - mesélte Korda György és Balázs Klári. Az énekesről több helyen megírták, hogy súlyos betegen fekszik a kórházban, állítása szerint azonban közel sincs akkora baj.

Végig ott ült mellette a párja, nem akart elmozdulni mellőle. "Reggeltől estig ott voltam, aggódtam érte. A világkörüli utunkat és végigaggódtam, nehogy valami baja essen. Borzalmasan utál kórházban lenni, de gyorsabban ment az idő, hogy ott voltam, vittem olvasnivalókat és zenéket."

Zavarja, hogy félrevezették a rajongókat Forrás: Korda György és Balázs Klári / Facebook

Korda György másik nagy bánata a pókerrel kapcsolatos: "Egy angol szakember megnézte az egyik közvetítésem, majd miután megtudta, hogy egy magyar énekes vagyok, aki póker kommentátor is, megírta egy cikkben, hogy sehol a világban nem látott ilyen közvetítést, ami érdekes, szakmailag pontos és showelemekkel bővített. Az a nagy bánatom, hogy ezt itthon nem írják le egyszer"- mondta el a Mokkában.

A pókerezésről hosszasan mesélt egy korábbi interjúban az Origónak, amit itt olvashat el.