Megvannak A konyhafőnök finalistái, közel a tízmilliós fődíj

Mózes, Konyhafőnök
Mózes is ott lesz a fináléban
Vágólapra másolva!
Pénteken véget ér az RTL Klub gasztroműsorának második évadja, már csak ketten harcolnak a konyhapultok mögött a tízmilliós fődíjért. A május 28-i adásban két konyhafőnök-jelölttől búcsúztak Fördős Zé és társai.
Vágólapra másolva!

Eszter, Domi, Mózes és Titusz maradtak a döntő harmadik versenynapján a pultok mögött, ez volt a finálé előtti utolsó megmérettetés. Az első feladatban az előző széria győztese, Kiss Kálmán segítette a versenyzőket, az ő paprikáscsirkéjét kellett lemásolni ízben és megjelenésben. Az étel elkészítésében volt néhány csavar, és a hozzá kínált aszpikos uborkasalátát sem volt egyszerű reprodukálni. A négy játékos közül Eszter bizonyult a legjobbnak, ő kapta az előnyt a következő feladatban.

Négyen harcoltak a fináléba jutásért Forrás: RTL Klub

Ketten mehettek tovább

Káposztákat és liszteket kaptak a döntősök a második körben, ezekből többek közt lasagne, papardelle, ravioli, citrusos káposztakrém és fahéjas lilakáposzta került a zsűri elé, végül Domi lett a befutó, párbaj nélkül jutott be a holnapi fináléba.

A párbajfeladatnak Mózes, Eszter és Titusz állt neki, de csak egyikük juthatott tovább.

Előételt kellett készíteniük, a feladatot a szifon kötelező használata nehezítette. Bár mindhárman kiválót alkottak a kecskesajtból és a zöldségekből, a zsűri Mózesét találta a legjobbnak.

Mózes is ott lesz a fináléban Forrás: RTL Klub

Az utolsó adásban az első széria legjobbjai érkeznek segítségként, feltűnik majd a képernyőn Rozina, Marci és Attila is, csapatokban fognak dolgozni a versenyzők. Holnap tehát eldől, hogy Domié vagy Mózesé lesz-e a tízmilliós fődíj, A konyhafőnök cím és munkalehetőség az ország egyik legjobb éttermében.