Még egy utolsó csavar jött az Éden Hotelben

Éden Hotel: cél a 20 millió
Vágólapra másolva!
Petinek hetvennapos munkája látszik összeomlani, a párcsere nem volt ínyére. A TV2 valóságshow-ja péntek este véget ér, nyerhet egy páros, vagy egy játékos is akár. 28-an próbálkoztak, négyen maradtak.
Vágólapra másolva!

Négy visszatérő szereplővel kavarta meg a TV2 az Éden Hotel eddig sem békés végjátékát, ők dönthettek arról, hogy legyen-e párcsere egy nappala finálé előtt, vagy sem. Egyedül Snezi volt korrekt, aki nem akart több felfordulást, a másik három viszont épp ellenkezőleg szavazott. „Meg fogtok tudni birkózni a feladattal. Ez a döntésem, és így lesz izgalmas" – mondta ki a végén Gyula.

Éden Hotel: cél a 20 millió Forrás: TV2

A közgazdász-DJ Laurában nem bízik, sokkal inkább Barbarában, mondta el fanyar képpel. Lokinak viszont jól jött a váltás: „Petiék ki vannak borulva, egyáltalán nem biztosak a pozíciójukban" – összegezte a helyzetet.

Az Éden Hotel harmadik menetének nagy stratégája volt Péter, aki egy taktikai játékot úgy játszott, ahogy azt kell, bár nem mindig rokonszenves: szervezkedett, minden intrikában benne volt, füllentett, mismásolt, irányított olyan embereket, akiket lehetett,

így kiejtett vagy tucatnyi riválist.

„Rengeteg hazugság tapad a nevemhez, de semmi olyat nem tettem, ami nem lenne megengedhető egy ilyen játékban. Laurában pedig csalódtam kétszer is, de most új helyzet alakult ki" – sóhajtozott.

Péntek este finálé. Az első Éden Hotel nyertesével, az Alizt csalfán átverő Kristóffal itt beszélgettünk, a második széria fiú győztese, Máté itt mesélt az Origónak.