Nagy változások jönnek a Dr. Csontban

Dr. Csont
Vágólapra másolva!
Június 11-én véget ért a Dr. Csont tizedik évadja, de felmerült a kérdés, hogyan lehet folytatni egy ilyen finálé után. Csak akkor olvasson tovább, ha nem zavarja, hogy előre kiderül egy-két részlet!
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államokban június 11-én ment le a Dr. Csont tizedik szezonjának záró része, amelyben érdekes dolgok történtek. Booth és Brennan a Christopher Pelant nevű sorozatgyilkos egyik védence után nyomoztak, aminek hatására úgy döntöttek, hogy ideje munkát váltani – Brennannek ugyanis Pelant miatt kellett egy ideig bujkálnia.

Az epizód végén elbúcsúztak régi kollégáiktól, és kisétáltak a Jefferson Intézetből,

ami simán lezárhatta volna az egész sorozatot, nem csak az évadot. Az alkotók direkt úgy is készítették el, nem számoltak újabb szezonnal – a FOX azonban megrendelte a tizenegyediket is, nehéz helyzetbe hozva ezzel a forgatókönyvírókat.

Kérdés, hogy miként fognak visszatérni Forrás: FOX

Az egyik készítő, Stephen Nathan a TV Guide-nak elmondta, annak

nem látja értelmét, hogy Booth és Brennan karaktere nélkül folytassák a sorozatot,

viszont annak a lehetőségét is kizárták, hogy a továbbiakban a többiek nélkül menjen tovább a sztori, csupán a központi párosra koncentrálva.

Valószínűleg egy időugrással fogják áthidalni a problémát: Booth és Brennan néhány hónap vagy év múlva vissza fognak térni, mert időközben rájöttek, hogy mégiscsak az a hivatásuk, amit korábban gyakoroltak.