Különleges partisorozattal indítja a nyarat a VIVA

wellhello 2014
Vágólapra másolva!
A VIVA Beatz és VIVA Base műsorok szórakozást ígérnek a legnagyobb klub-slágerekkel és hip-hop számokkal, ám nem a megszokott módon. A csatorna az új zenei műsorok mellett egy, a Beatz-hez kapcsolódó különleges partisorozatot is útjára indított.
Vágólapra másolva!

A VIVA Beatz-ben kizárólag a listavezetők mixei hallhatók, így többek között Martin Garrix, Robin Schulz Kygo és Alesso számaival hangolódhat mindenki; egy fiatalok számára szerkesztett könnyűzenei műsor, ahol a klipek a műsorban megszakítás nélkül a zenére összevágva kerülnek adásba.

A VIVA Base olyan nemzetközileg elismert előadók számaiból merít, mint Nicki Minaj, Wiz Khalifa, Beyoncé, Iggy Azalea, Kanye West vagy Drake. A világsztárok mellett helyet kapnak hazánk listavezető előadói is, így többek között Majka, Curtis, a Hősök, a Halott Pénz vagy a Wellhello is.

Magyar listavezetők is helyet kapnak Forrás: Adam Temesi

A VIVA az idei évtől új rendezvénykoncepcióval is jelentkezik. Az országosan több helyszínen berobbanó VIVA Beatz partisorozat a Media Hungaryn debütált, a vizuális elemekben bővelkedő, exkluzív bulin Lotfi Begi szórakoztatta a közönséget.