A Derbyvel színesítik a Gasztroangyal fesztivált

Borbás Marcsi, Derby, Gasztroangyal
Vágólapra másolva!
Első alkalommal kerül megrendezésre a Derby és Gasztroangyal Fesztivál a Kincsem Parkban július első hétvégéjén. Egy évszázados hagyomány éled majd újra: pályára lépnek a hazai lóversenysport kiválóságai és a hazai gasztronómia képviselői, akiket a Gasztroangyal révén ismerhet a közönség. A háromnapos rendezvény nagyszínpadán fellép Rúzsa Magdi, a Virtuózok és a Nemzeti Lovasszínház produkcióit is láthatják majd az érdeklődők.
Vágólapra másolva!

Több mint száz termelő, több mint ezer portékája lesz kóstolható és megvásárolható a fesztiválon.

"Sok visszajelzés érkezett hozzánk, milyen óriási

élmény volt a nézők számára, hogy találkozhattak azokkal a termelőkkel, gazdákkal, borászokkal, akiket eddig csak a képernyőn keresztül láthattak.

Nagyon örültek, hogy végre személyesen is beszélhettek velük, és megkóstolhatták azokat a csodákat, melyeket áldozatos munkájukkal készítenek" - mondta Borbás Marcsi.

Július első hétvégéjén rendezik a fesztivált Forrás: Krisztics Barbara

A hétvégi lóversenyprogram pénteken 18 órakor, a Lóverseny az éjszakában versenysorozattal indul. Az angol telivérek és az ügetők mellett agárverseny is lesz fogadással.

"Szombaton 14 órakor kezdődik az ügetőprogram, a vasárnapi galopp program is kettőkor indul. A 93. Magyar Derbyben a nemek harcát láthatjuk, a két Derby összdíjazása 24 millió forint" - mondta el Pécsi István.

A Gasztroszínpadon fellép Dombóvári István és Kovács Lázár is. "Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy nemcsak hazánkból, hanem

határon túli magyarok lakta területekről is érkeznek kiállítók.

Gyakorlatilag az egész Kárpát-medence ízei megtalálhatóak majd a fesztiválon. Úgy gondolom, idén ismét bebizonyítjuk, hogy Magyarország finom" - tette hozzá Borbás Marcsi. A rendezvény az MTVA támogatásával valósul meg.