Szabadságra mennek a Barátok közt színészei

Mérai Kata, Barátok közt
Vágólapra másolva!
Noha a Barátok köztnem tűnik el a képernyőről, a forgatás nyáron néhány hetet szünetel, a színészek pedig szabadságra mennek.  Mérai Katalin a nyári leállás ideje alatt gasztrooldalán dolgozik majd, Csórics Balázs az asztrológiára koncentrál, Józan László pedig a passzív pihenés mellett döntött: a tengerparton fog napozni. Az RTL Klub színészei meséltek az Origónak.
Vágólapra másolva!

A sorozat Julija mesét ír, weblapot fejleszt

Mérai Katalin elsősorban nem a pihenésre koncentrál majd a szabadság alatt, több munka is vár rá a nyáron. "Sokáig halogattam, most azonban biztosan neki fogok állni a KataFakanala gasztrooldalam fellendítésének, szeretném, ha az oldal megtalálná végleges helyét. Nagy mennyiségű tartalom összegyűlt az elmúlt két évben, és úgy látom a Facebook követők számából, hogy megvan az érdeklődés, úgyhogy továbblépünk. Biztosan sok időt szánok majd a fejlesztése" - mesélte.

"Emellett másfél éve működünk együtt a Down Korai Fejlesztőközponttal, aktív szövetség alakult ki, karácsonykor ajándékot készítettünk és csomagoltunk a gyerekeknek; varrótündéreink is voltak, akik segítettek a meglepetéseket létrehozni.

Felelősséget érzek azért, hogy ezek az értékek ne vesszenek el,

ezért is van szükség olyan online felületre, ahonnan nem vesznek el idővel az információk és ahol minden könnyen megtalálható."

Sok munkája lesz a forgatás nélkül is Forrás: RTL Klub

A weboldal mellett az írásra is szeretne időt szánni, meseelőadást tervez. "Rengeteg mesét olvastam a kisfiamnak, Bálintnak, úgyhogy azt érzem, kezdek ráhangolódni arra, hogy mit szeretnek a gyerekek egy mesében és mit nem. Egy színdarabot fogok írni, amit valószínűleg augusztus végén mutatunk be."

"Ideális dolog, mikor az embernek a munkája a hobbija, ez rám is igaz, így szinte sosem érzem azt, hogy dolgozom.

Természetesen a családomra is jut majd idő, a barátainkkal elutazunk egy hétre júliusban és augusztus végére is tervezünk egy kisebb rápihenést az őszi hajrára, Bálint szeptemberben lesz első osztályos."

Két fontos terve van a nyárra

A Barátok közt Rudiját alakító Csórics Balázs csendes nyarat tervez magának, tanulással és edzéssel fogja tölteni napjait. "Tavasszal fejeztem be egy asztrológia tanfolyamot és most lesz végre időm elővenni a hat teleírt füzetemet, hogy jobban elmélyüljek az anyagban. Mindig érdekeltek azok a dolgok, melyek nem látszanak, ezért is iratkoztam be.

Szeretném az elmúlt hónapokban felhalmozott tudást elmélyíteni és magamba szívni, erre mindenképp szánok időt a szabadságom alatt."

Edzeni fog a forgatások helyett Forrás: RTL Klub

"Másik nagy kedvencem az edzés, így ha épp nem tanulok, akkor edzőterembe járok majd. Lesz két versenyem ősszel, azokra kell készülnöm, illetve elkezdett érdekelne a street work out, szeretném azt is beépíteni az életembe" - mesélte.

"A tanulás és az edzés is teljes mértékben kikapcsol, nincs szükségem külön pihenésre. Budapest belvárosában lakom, elég nehezen kivitelezhető itt a csendes lazulás, úgyhogy ha ilyenre vágyom, akkor elmegyek a szüleimhez Dunaharasztira vagy rokonokhoz a Pilisbe.

ami ezekben a hónapokban annyira tele van emberrel, hogy egy fogpiszkálót sem lehet leejteni."

Kizárólag a pihenésre koncentrál

Józan László nagyon örül annak, hogy a tavalyi nyárral ellentétben idén kipihenheti majd a színházi előadásokkal és a forgatásokkal teli munkanapokat.

"Végre lesz egy egész hónap, amikor lazíthatok kicsit.

Nagy szerelmese vagyok a tengernek, a barátaimmal fogunk elutazni tíz napra, de konkrét úti célunk még nincsen. Az biztos, hogy a homokos partot választjuk majd, bár én a sziklákat is nagyon szeretem. Nagy rajongója vagyok a sós tengervíznek, ha már ott vagyunk, nem nagyon fogok elmozdulni a tenger mellől."

Sokat forgat és színházban is játszik, szeretne lazítani Forrás: RTL Klub

"Idén passzív pihenést tervezek, sokat szeretnék feküdni a napon, jókat akarok enni és élvezni, hogy nem kell sehova rohanni. Lassan vége a színházi évadnak, a Barátok közt forgatása is csak július közepéig tart, utána a kikapcsolódásé lesz a főszerep" - mesélte.

Tavaly csak két hét szabadságra tudott elmenni, az idei nyáron több ideje lesz.

"Munkamániás vagyok, úgyhogy biztosan hamar megunom majd a semmittevést és visszavágyom a színpadra és a stúdióba,

de próbálom kipihenni magam. Úgy gondolom, erre egy teljes hónap tökéletesen elég lesz, a szüleimhez is eljutok több napra Kárpátaljára."