Elhunyt Jack Carter színész

Opening Night Of "In The Heights" At The Pantages Theatre - Red Carpet Celebrities GettyImageRank3
HOLLYWOOD - JUNE 23: Comedian Jack Carter arrives at the opening night of "In The Heights" at the Pantages Theatre on June 23, 2010 in Hollywood, California. Chelsea Lauren/Getty Images for the Pantages Theatre/AFP
Vágólapra másolva!
93 éves korában elhunyt Jack Carter, aki az ötvenes évek óta a képernyőn volt, saját show-t vezetett és számos sorozatban vendégszerepelt. 
Vágólapra másolva!

93 évesen, Beverly Hills-i otthonában érte a halál Jack Carter színészt és műsorvezetőt.

Carter a Broadwayn kezdte a karrierjét, majd hamar a tévé felé fordult,

már 1949-ben megkapta a korai varietéműsorok egyikét, a Cavalcade of Stars-t, egy évre rá pedig már a nevével indult el a The Saturday Night Revue with Jack Carter.

Jack Carter 2010-ben Forrás: AFP/Chelsea Lauren

A kor szívesen foglalkoztatott műsorvezetője volt, ő vitte például a Tony-díjak első tévés átadóját. Ezzel egy időben színészként fel-feltűnt a képernyőn, olyan klasszikus szériák egy-két epizódjában szerepelt, mint az első orvosi sorozatként számon tartott Dr. Kildare, a hatvanas évekbeli Batman vagy a Larry Hagman tévés karrierjét elindító Jeannie, a háziszellem.

Később is inkább vendégszerepeket bíztak rá,

legutóbb a Shameless – Szégyentelenek négy részében láthattuk, korábban pedig többek között olyan szériákban jelent meg, mint a Helyszínelők, a Vészhelyzet, a Született feleségek vagy a Monk, a flúgos nyomozó.