Szabó Zsófi hamarosan visszatér a képernyőre

Szabó Zsófi
Vágólapra másolva!
Szabó Zsófi legutóbb az X-Faktor háttérműsorát vezette, előtte a Celeb vagyok, ments ki innen! játékosaként volt képernyőn. A műsorvezető-színésznő hónapok óta nem szerepel a tévében, azonban jelenleg is az RTL Klub munkatársa. Napjait lovai közt tölti, versenyre is jár, az Origónak pedig azt is elmondta, hogy ősztől várhatóan újra visszatér.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt hónapokban a lovaglás körül forog az élete, minden napját a lovaival tölti. "Minden héten versenyek vannak, állandóan készülünk. Az egyik lovammal az ország egyik legjobb díjugratója versenyzik, és én is indulok már versenyzőként. Hat évet hagytam ki a tévés munkák miatt ebből a sportból, ezt építettem most vissza az elmúlt időszakban. Amatőrként kezdtem újra, most hivatásszerűen, sportolóként készülök napról napra."

Minden idejét lovaival tölti Forrás: Szabó Zsófi

"Kiegyensúlyozottak, boldogok így a napjaim, és jó, hogy van ez életemben egy ilyen pihenő időszak. Talán nem is ez a legjobb szó rá, hiszen eseménydús és nagyon pörgős.

A lovak mellett nagyon nehéz szabadidőt tervezni, hiszen az állatokért felelősséget vállal az ember.

Nem tehetem meg, hogy hosszú napokra elmegyek és nem foglalkozom velük. Gondozni, ápolni és mozgatni kell őket, maximálisan koncentrálva rájuk" - részletezte.

Versenyeken is indul Forrás: Szabó Zsófi

Hamarosan visszatér a képernyőre

Fiútestvére épp a napokban érkezett haza Londonból, vele szeretne többet együtt lenni. "Éveket töltött külföldön és most végre hazaköltözött hozzám és anyukámhoz, már nagyon vártuk haza. Világot látott, rengeteg az élménye, sok családi beszélgetésünk lesz mostanában, élvezzük az együttlétet. Én is kipróbáltam, hogy milyen Németországban és Ausztriában élni, szerettem is a külföldi életet, de nekem itthon van feladatom és munkahelyem."

Új feladatáról egyelőre nem mesélhet Forrás: Szabó Zsófi

Noha hónapok óta nem volt képernyőn, máig az RTL Klub alkalmazottja. "Nyilván, ha lesz lehetőség, akkor láthatnak újra a nézők a képernyőn, jelenleg is a csatorna a munkaadóm. Egyelőre nem mesélhetek a konkrét feladatomról, de

annyit elárulhatok, hogy hamarosan új szerepet bíznak rám és ismét látható leszek a tévében."

Szabó Zsófival korábban hosszabban beszélgettünk, az interjút itt találja.