Új valóságshow érkezik az RTL-re

party buli címlapi
Vágólapra másolva!
Ősszel új zenei reality érkezik az RTLII-re. Az RTL honlapján bárki jelentkezhet szereplőnek, aki egy saját házi koncerten megmutatná játékostársainak és az egész országnak, hogy mekkora partyarc.
Vágólapra másolva!

A Partyzánok egy török televíziós formátum, amely idáig csak papíron létezett, a világon először az RTL csapata viszi képernyőre. A műsor kreatív felelős szerkesztője, Schiwert-Takács László mesélt a műsorról.

"Ahhoz hasonlítanám a szituációt, mint amikor az ember egy olyan recept alapján főz, amit valaki már leírt, de soha nem készített el és nem kóstolt meg.

Tudjuk a hozzávalókat, de az arányokat és a fűszerezést nekünk kell kikísérleteznünk, végül gusztusosan tálalnunk."

Heti öt versenyző mutatozik majd be Forrás: Thinkstock

Most keresik a versenyzőket

A készítők olyan izgalmas figurákat keresnek, akik egy saját klubkoncert keretében versenyeznének játékostársaikkal. "Heti öt versenyző mutatkozik be és minden hétköznap egyvalaki látja majd vendégül a többieket" - mondta el a kreatív felelős szerkesztő.

"Ebben a műsorban azonban nem vacsorával kedveskednek egymásnak a játékosok, hanem

egy pezsgő, a saját stílusuknak megfelelő házi koncerttel várják a többieket.

A koncert helyszíne lehet a saját nappalijuk, egy játszótér a lakótelep mellett vagy éppen kedvenc sarki bárjuk. Egy a fontos, hogy bizonyítsák egy ország előtt, ők a hét igazi partyarcai."

A műsorra a csatorna honlapján lehet jelentkezni.