Roppant rémisztő, ami Lady Gagából látszik

PORTRAIT-CLOSE-UP PRESS CONFERENCE SINGER-WOMAN ARTIST GESTURE PROFILE HORIZONTAL
US top entertainer Lady Gaga blows a kiss during a press conference of the MTV video Music Aid Japan event in Tokyo on June 23, 2011. Lady Gaga is here to attend a charity music event for the victims of the March 11 quake-tsunami disaster. AFP PHOTO / TOSHIFUMI KITAMURA
Vágólapra másolva!
Kijött az első teaser az Amerikai Horror Story ötödik évadjához, amely a Hotel alcímet viseli, főszereplője pedig Lady Gaga lesz.
Vágólapra másolva!

Az Amerikai Horror Story negyedik kiadására, a Freak Show-ra rekordszámú néző volt kíváncsi, októberben pedig érkezik a Hotel címet viselő, ötödik etap is. Ehhez adta most ki az FX az első teasert, amiből így sok minden még nem derül ki, de megadja az alaphangulatot.

A csupán tíz másodperces kisfilm a szobafoglalás filmes bemutatásának gyakori elemét idézi,

amikor a frissen érkezett vendég kénytelen az asztalra helyezett csengőt használni. Itt annyi a plusz, hogy csak egy extravagáns kesztyűbe bújtatott kezet látunk, amelyről az azt követő felirat nélkül is sejthetjük, hogy az új főszereplőhöz, Lady Gagához tartozik:

Azt ugyanis már korábban lehetett tudni, hogy az énekesnő váltja majd a negyedik évaddal besokallt Jessica Lange-t, miközben azért több régi ismerős is visszatér. A Comic-Conon az is

kiderült, hogy Lady Gaga karaktere gonosz lesz,

az alkotó, Ryan Murphy elmondása az énekesnő maga akarta így, neki pedig esze ágában sem volt ellenkezni.