Az X-faktoros Benji depressziós volt a show után

Benji x faktor
Vágólapra másolva!
A 2014-es széria harmadik helyezettje és egyben legjobb férfi előadója Benji hónapokig kereste a helyét, elmondása szerint depresszióval küzdött. A vietnámi származású énekes sokáig nem tudta, hogy tovább, úgy érezte, csak hasznot akarnak belőle húzni. Közel fél év elteltével szedte össze magát, elkészítette első kislemezét.
Vágólapra másolva!

A népszerű tehetségkutató műsorok számos előadót adtak a hazai könnyűzenei életnek. A kezdetekben hatalmas sikernek örvendő műsorokból sokak neve ma is jól cseng, többen túlléptek a tehetségkutatós skatulyán.

A szériák utolsó adásait egyre kevesebben követték és egyre kevesebb énekes mondhatja el, hogy különösebb küzdelem nélkül profitálhatott a tálcán kínált ismertségből. Sok felfedezett nehezen találja a helyét a heti több milliós nézettséget biztosító műsorok után.

Hónapokig nem találta a helyét

A 2014-es széria harmadik helyezettje és egyben legjobb férfi előadója Benji is hónapokig kereste a helyét. "A finálé után két-három hónapig nem tudtam hogyan tovább.

Elkeseredtem és elgondolkodtam, hogy biztosan jó ötlet e folytatnom az éneklést. Depressziós voltam a show után" - mondta.

Nem volt biztos a folytatás Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Az énekest bár számos szerző megkereste, hogy énekelje el dalát, nem érezte, hogy hosszútávon gondolkodna bárki is benne. "Azt éreztem, hogy egy friss, éppen

még népszerű énekes vagyok, akiből lehet hasznot húzni és csak emiatt számítanának rám, de semmi több ennél.

Végül megtalált a jelenlegi menedzserem, akivel már a műsor előtt is egyeztettem párszor. Úgy döntöttünk, megpróbálunk együtt dolgozni és megszületett az első kislemezem. Öt hónap, közel fél év kellett ahhoz, hogy azt érezzem jó útra léptem."

Megjelent az első lemez

A vietnami származású énekes június közepén jelentette meg első kislemezét, melyen angolul, magyarul és egy Newik által készített remix változatban is megjelent bemutatkozó dala. A remixből elkészült első videoklip, két hét alatt érte a harmincezres nézettséget.