Zombi, meleg lelkész és egy véres kéz - heti tévés plakátok

scream queens
Vágólapra másolva!
Hat sorozathoz készült plakátot mutatunk a hét utolsó napján, van köztük újonc, még nem látott széria is.
Vágólapra másolva!

Az Empire a képpel ellentétben nem oroszlánokról vagy állatkerti kalandokról szól, hanem zeneiparról, mindenesetre hatásos poszter kapott a napokban.

A Fear The Walking Dead talán a nyár legjobban várt sorozata, az AMC-s zombis széria spinoffja, első pár részében az összeomlás első napjait mutatja be. A plakát egy teljesen hétköznapi jelenetet ábrázol (leszámítva a háttérben csoszogó élőhalottat), ebbe a nagy harmóniába rondít bele a jövevény.

Nem biztos, hogy a konzervatív tévézők kedvence lesz az Impastor: egy eladósodott szerencsejátékosról szól, aki hitelezők elől menekülve beáll meleg lelkipásztornak egy kis közösségbe. Csodálkoznánk, ha egy magyar tévé megvenné ezt a komédiát.

2014-ben indult, de már nyert két Golden Globe-ot a párkapcsolati dráma. Az új poszter nem bonyolítja túl, de hatásos.

A Glee, a Kés/alatt, az Amerikai Horror Story alkotója jegyzi a Scream Queens sorozatot, amit előzetesben láttunk, nem volt meggyőző. Kijött viszont egy egész széria véres plakát, ezekből mutatunk egyet alább.

A Fargo első évadja remek volt, hasonló poszter készült hozzá, mint az alábbi. Most korábban játszódnak az események (erre utal a szöveg is), Reagan kampánya is téma lesz. A plakát nem túl izgalmas, de a lényeg, hogy a sorozat az legyen.