Berki Krisztiánra nem számít ősztől a TV2

Berki Krisztián
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián legutóbb az Éden Hotel műsorvezetőjeként volt a TV2 képernyőjén, az őszi műsorstruktúrában azonban valószínűleg nincs helye. A közös jövőről ködösen fogalmaz a csatorna, míg Berki marketingbombának és pénzgyárnak vallja magát.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián jelenleg nincs képernyőn, és bár ősszel újra a Fem3Café-ban szerepel, szerződtetése egyelőre ráfizetés a csatornának.

"A TV2 szerződései üzleti titkot képeznek, így erről konkrét információt nem áll módunkban nyilvánosságra hozni. Folyamatosan keresünk új formátumokat, műsorokat, ha lesz olyan, ami Berki Krisztián vagy Hódi Pamela profiljába illik, akkor számítunk rájuk" - reagált Borsnak a TV2.

Nem valószínű, hogy ősszel a TV2 képernyőjén lesz Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Állítólag Berki javasolta már, bontsanak szerződést, hogy szabadon építhesse karrierjét. A tárgyalások azonban megrekedtek, a csatorna inkább folyamatosan fizet, de munkát egyelőre nem tud adni neki.

Személyes márkáját emlegeti

"Az, hogy szüksége van-e a TV2-nek a megformált karakteremre, beilleszthető vagyok-e a műsorrendjébe, arculatába, azt a menedzsment hivatott eldönteni.

Többek szerint egy kreatív stílussal megáldott, karakteres ízlésformáló vagyok. Egy hatalmas marketingbomba, üstökös a magyar médiapiac egén.

A Berki-kultusz egyre nagyobb, ahogy a követőim és a velem együttműködni akaró márkák száma is nő. Ha nekem sikerült maximumra pörgetni a saját személyes márkámat, s annak piaci értékét, akkor talán a hazai kereskedelmi televíziózás egyik zászlóshajója is meg tudja tenni ugyanezt. Ha én képes vagyok maximalizálni a saját márkám értékét, akkor, gondolom, a bekerülési költségem többszörösét is megtermelheti a csatorna profi értékesítési csapata a saját üzletfejlesztési stratégiájával.

Pénzgyár vagyok nemcsak önmagam, hanem a csatorna számára is" - mondta el.