Hová tűnt Krizbai Teca a Csillag születik után?

Krizbai Teca
Vágólapra másolva!
Idén érettségizett, de a tanulás mellett sem hanyagolta el rajongóit, számos koncerten van már túl a tehetségkutató óta. A fiatal lány büszke az eredményeire, a napokban pedig kiderül, hogy ősztől felvételt nyert-e pszichológia szakra. Az Origónak elmondta, hogy rátalált a szerelem, saját zenekart alapított, és tavaly Kínában is fellépett.
Vágólapra másolva!

"A tehetségkutatót követően gimnáziumban tanultam, ahol végig kitűnő volt a bizonyítványom. Sokat segített anyukám abban, hogy jó eredményeket érjek el, gyakorolt velem otthon, végig biztatott. Az órákon megfeszülve figyeltem, erősen koncentráltam az elhangzottakra, hogy a szabadidőmből kevesebb menjen el iskola után, tudjak a zenére is koncentrálni" – mesélte.

A harmadik szériában tűnt fel, a döntőig versenyben volt Forrás: Bársony Bence

Máig emlékeznek rá az emberek

A fiatal lány számos jótékonysági fellépésen van túl, máig hívják falunapokra és városi rendezvényekre, de külföldön is lépett már színpadra.

"Óriási élmény volt a Papp László Sportarénában és a Syma Csarnokban fellépni, de a kisebb, vidéki koncerteket is nagyon szeretem. Nehéz kiemelni olyat, ami számomra a legkedvesebb, de a kínai és a svájci turnék mindenképp köztük vannak. Olyan közönség előtt színpadra állni, akik nem ismernek, még nagyobb izgalommal tölti el az embert, ott még inkább bizonyítani akar."

Kínába is eljutott egy turnéval Forrás: Krizbai Teca / Facebook

"Nagyon szeretem a rajongóimat, örülök neki, hogy máig emlékeznek rám. Sok leveleket kapok a közösségi oldalamon is, amit egyébként a barátnőm segítségével folyamatosan frissítek.

Akkor rögtön válaszolok, hogy nem azért, mert bunkó vagyok, hanem azért, mert nem látom. Szerencsére pozitívak az élményeim, szívesen kommunikálok a közönséggel" – részletezte.

Zenekarral is fellép

Egyéni koncertjei mellett a Consystens együttes tagjaként is fellép. "Családi vállalkozásként működünk, a húgom gitározik, az unokatesóm énekel, én pedig a zongora mögött ülök, és néha az énekbe is beszállok. Vannak már saját dalaink és több feldolgozásunk, ha nem egyedül, akkor velük lépek színpadra."

Családtagokkal alapított zenekart Forrás: Krizbai Teca / Facebook

A zene mellett a sportot is fontosnak tartja, és nemrégiben rátalált a szerelem.

Fontos, hogy a vak emberek is jeleskedjenek különféle sportokban, és a látókkal együtt mozogjanak. A párommal egy társkereső oldalon ismertük meg egymást nemrégiben, azóta elválaszthatatlanok vagyunk. Örülök, hogy a zene és a tanulás mellett az életemnek ez a része is kiteljesedett" – mondta.

Egyetemen tanulna tovább

"A napokban derül ki, hogy felvettek-e az egyetemre, nagyon bízom benne, mert csak 8 pontot vesztettem 500-ból. Szeretnék jó pszichológus lenni, de mellette persze a zenéről sem mondanék le. A diploma megszerzése mellett a másik célom, hogy megtanuljak Budapesten egyedül közlekedni – már el is kezdtem, és jól haladok vele."

A Csillag születik óta is folyamatosan figyeli a tehetségkutató műsorokat, minden szériából volt kedvence. "Izgatottan várom az ősszel érkező Hungary's Got Talent-et, biztosan követni fogom az eseményeket.