Jó napja volt Vágási Jutkának, Ivancsics Ilonának

Szomszédok
Vágólapra másolva!
A Szomszédok rendületlenül tarol az M3 retrotévén, a TV2 pedig a Jóban Rosszban alatt végig tartja magát, utána megzuhan. Napi nézettség.
Vágólapra másolva!

Felfelé tart a Médialiftben Ivancsics Ilona, hiszen a Szomszédok az M3 retrotévé erős bástyája, tegnap este a fél nyolcas epizód 8,4 százalékot csinált a 18-49-es korcsoportban, amivel több tucat másik tévé roppant boldog lenne.

Ha kíváncsi, hogyan néztek ki akkor és hogyan festenek most a Szomszédok sztárjai, nézze meg a Life.hu képgalériáját ITT.

Felfelé megy még Ethel Anderson, a Brickleberry szereplője,

mivel a Comedy Centralt jócskán megdobta az 5,9 százalékos közönségaránnyal. Lefelé többen tartanak, mehetett volna a liftbe a sok ismétlő tévésorozat, de most a Grace Park szállt be, ugyanis a Hawaii Five-0 kerek 5 százaléka talán jó lenne az AXN-nek, de a TV2-nek nem annyira.

Nézzük a görbéket, ma 18-59-ben! A reggeli TV2-fölényt felváltotta az élen a diszkréten nyomuló Film+, amely 10 százalék alatt maradt, de ez is bőven elég volt.

Forrás: Origo / Nielsen

A délutánt a TV2 nyerte ebben a korcsoportban, jól ment a két telenovellája, az RTL Klub időszakosan előzgetett.

Forrás: Origo / Nielsen

Este a Jóban Rosszban végéig volt nagyjából nyílt a verseny, utána a Hőhullám épp a TV2-t terítette le, nem bírt a csatorna az Éjjel-nappal Budapesttel és a Barátok közttel.

Forrás: Origo / Nielsen

Alább mutatjuk a tegnapi napot oszlopgrafikonon, mint látható, a TV2 célcsoportjában is az RTL Klub tudott nyerni, ami nem csoda, mert a kereskedelmi tévék közül messze a legtöbbet invesztált a nyári műsoraiba (többek közt azzal, hogy nem ment pihenőre az Éjjel-nappal Budapest, sem a Barátok közt). Az M1 hírtévé ebben a korcsoportban 2 százalékon áll, nagyjából erre lehetett számítani, ha nincs épp őrületes breaking.

Forrás: Origo / Nielsen

Ha kíváncsi arra, hogy a Nielsen hogyan méri a tévétársaságok nézettségét, akkor kattintson ide.