Szakított Hajós András és a TV2

Hajós Andrásnak marad a színpad, de a Heti hetes is visszavárja
Vágólapra másolva!
Nem zsűrizik a Sztárban sztár őszi évadjában.
Vágólapra másolva!

Szakított a TV2 és Hajós, a Blikk szerint épp egy origós cikkben leírtak miatt. Ebben – sok más mellett – ilyet is mondott: „Minél kevesebb kultúrát fogyaszt az ember, annál inkább jellemző rá, hogy a képernyő előtt tölti az idejét. A buta ember és a tévénéző ember mintha egy halmaz lenne, és olyan botrányos témák hozzák lázba őket, mint a megcsalás és az anyjuk halálát zokogva mesélők. Igazán bevállalós, akciódús dolgok aligha vannak.”

Hajós Andrásnak marad a színpad, de a Heti Hetes is visszavárja Forrás: MTI/Mohai Balázs

A Blikk szerint ez a vélemény volt az utolsó csepp a pohárban, illetve az, hogy húzódozott a promóciós feladatoktól. A TV2 ezt nem erősítette meg:

Közösen jutottunk arra a döntésre, hogy mást kérünk majd fel helyette zsűritagnak. Andrással jól működött a közös munka a Sztárban sztár korábbi évadaiban és Az ének iskolája alatt, így nem zárkózunk el attól, hogy a jövőben újra együtt dolgozzunk” – mondta Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője a lapnak.

Hajós közben egy nagyobb színházi estre készül, színdarabokat fordít, így nincs kétségbeesve, ha nem szerepel egy darabig a tévében.