Berki Krisztiánt a dzsungelbe viheti az RTL Klub

Berki Krisztián
Vágólapra másolva!
Bár szerződése van a TV2-vel, akár már ősszel felbukkanhat az RTL Klub képernyőjén Berki Krisztián.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián és Hódi Pamela együtt kerülhetnek a rivális csatornához, a Bors szerint már ősszel átigazolnak. "A Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban ők ketten lesznek a nagy durranás a csatorna tervei szerint. Krisztián az egyik turnusban, Pamela a másikban. De természetesen a forgatásra együtt utazhatnának a kislányukkal" - írja a lap.

Berki Krisztián átigazolhat a TV2-höz Forrás: Berki Krisztián / Facebook

Megkeresték a TV2-t a kérdéssel, tudnak-e arról, hogy műsorvezetőjük rövidesen máshol bukkanhat fel.

"Szerződésekről az azokban foglalt titoktartási kötelezettség miatt nem adhatunk tájékoztatást. Annyit elmondhatunk, hogy a TV2 egyik szerződtetett képernyőse sem jelezte, hogy konkurens csatornához köthető műsorban kívánna megjelenni."

Berki már bővebben nyilatkozott az átigazolásról.

"Hollywood üdvöskéi boldogok lennének, ha ennyit írnának arról, hogy épp melyik stúdió vette meg annak a filmnek a jogait, amelyben szerepelnek. Ők sem kötelezik el magukat kizárólag egy helyen. Vagy itt van a foci. Ott csak augusztus 31-én záródik az átigazolási piac. Addig talán

engedtessék meg nekem, hogy eldöntsem, milyen mezben futok ki a pályára.

Klasszis futballisták se húzzák le az egész pályafutásukat egy klubnál. Egy dologhoz lojálisak, a focihoz. Én is egy dolog iránt vagyok elkötelezett, ez nem más, mint a nagybetűs szórakoztatás."