Itthon is látható lesz az 50. Super Bowl

Super Bowl XLIX - New England Patriots v Seattle Seahawks GettyImageRank2 SPORT HORIZONTAL American Football - Sport USA STADIUM CHEERLEADER Winning COMMEMORATION Super Bowl Seattle Seahawks New England Patriots NFL Glendale - Arizona 2015 University of P
GLENDALE, AZ - FEBRUARY 01: New England Patriots cheerleaders celebrate after defeating the Seattle Seahawks during Super Bowl XLIX at University of Phoenix Stadium on February 1, 2015 in Glendale, Arizona. The Patriots defeated the Seahawks 28-24. Kevin C. Cox/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Sport TV továbbra is adja a Super Bowlt, a jubileumi meccset Faragó Richard tolmácsolásában is követhetjük majd.
Vágólapra másolva!

2015 nyarán az AMC Networks International – Central Europe meghosszabbította az NBA és az NFL közvetítési jogait, vagyis a Sport1 és a Sport2 – összefoglaló nevén Sport TV – továbbra is közvetít amerikai kosárlabdáról és amerikaifociról.

Az Egyesült Államokban hagyományosan a legnézettebb tévéműsorok közé tartozik a Super Bowl,

vagyis az amerikaifoci-liga döntője, a legutóbbi csatát 168 millióan figyelték országszerte. Az esemény nézőtábora itthon is egyre nagyobb, a várhatóan 2016. február 7-én esedékes 50., jubileumi Super Bowl pedig magyarul is elérhető lesz, Faragó Richard és a Sport TV szakértőinek tolmácsolásában.

Pillanatkép a 49. Super Bowlról Forrás: AFP/Kevin C. Cox

A Sport TV eközben a Pragosporttal is új megállapodást kötött, aminek köszönhetően továbbra is adja a Primera División, vagyis a spanyol labdarúgó-bajnokság meccseit.

Emellett a 2015–16-os szezontól kizárólag a Sport TV közvetíti Magyarországon a VELUX EHF férfi Bajnokok Ligája és a női kézilabda Bajnokok Ligája küzdelmeit, de a közelgő évadban lesz még női röplabda Európa-bajnokság, női kézilabda-világbajnokság és jégkorong-világbajnokság is.