Lopáson érték az egykori gyereksztárt

REVOLT And The National Cable And Telecommunications Association's (NCTA) Celebration Of Cable - Arrivals GettyImageRank1 Wire Hosting Skill Business VERTICAL Business Person USA California City Of Los Angeles REBELLION Television Show Arts Culture and En
LOS ANGELES, CA - APRIL 30: Actress Kim Richards attends the REVOLT & NCTA Host VIP Gala For Talent & Cable Execs at Belasco Theatre on April 30, 2014 in Los Angeles, California. Jason Merritt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az egykori gyerekszínész, jelenlegi realitysztár, Kim Richards 600 dollárnyi cuccal távozott volna fizetés nélkül egy boltból, de elkapták. 
Vágólapra másolva!

Letartóztatták a Real Housewives of Beverly Hills című realitysorozat egyik szereplőjét, Kim Richardst, aki a hetvenes években gyerekszínészként kezdte a pályáját, és a mai napig meg-megjelenik fikciós alkotásokban is – legutóbb a Sharknado 3: A végső harapás!-ban láthattuk.

Fizetés nélkül próbált meg távozni Forrás: AFP/Jason Merritt

Richardst akkor fülelték le, amikor a San Fernando völgyben

kisétált egy boltból, 600 dollár értékű cuccal a kosarában

– amit azonban nem fizetett ki. Az éjszakát fogdában töltötte, másnap 5000 dolláros óvadék fejében szabadult, bolti lopással vádolják.

A nőnek nem először gyűlt meg a baja a hatóságokkal, áprilisban is letartóztatták: akkor birtokháborítás, nyilvános részegség és testi sértés voltak a vádak, amit azzal tetézett, hogy a letartóztatásnak is ellenállt.