Különös reality érkezik az MTV-re

Redfo
Vágólapra másolva!
Augusztus 5-én startol a Say It In Song - Szavak helyett című műsor az MTV-n, melyben az LMFAO-ból ismert Redfoo segít megtalálni a megfelelő aláfestő zenét a legnehezebb pillanatokban. Akár a filmvásznon, ebben a valóságshow-ban is dalok csendülnek fel lánykérés, randevú vagy egy szakítás alkalmával.
Vágólapra másolva!

A reality arra épít, hogy az élet fontos pillanataiban egy dal jóval hatásosabb tud lenni, mint a beszéd. A Say It In Song - Szavak helyett című műsor a némaság kínos pillanatait igyekszik áthidalni a Grammy-jelölt házigazda, Redfoo segítségével és a zene erejével.

Kínos némaság helyett zene csendül fel a műsorban Forrás: MTV

A nagy bejelentésre készülő civilek dalban mondhatják el szeretteiknek vagy épp ellenségeiknek, hogy mit éreznek, elég csak olyan beszédes slágereket választani, mint Pinktől a You make me sick, Sam Smithtől a Leave you lover vagy Bruno Marstól a Marry you.

A zenei paletta a meghitt szerenádoktól egészen a koreográfiával és táncosokkal kiegészített flashmobokig terjed,

így az esettől függően mindig más zenés produkcióra számíthatnak a nézők.

A zene közös nyelvünk

A műsor megálmodói abból a koncepcióból indultak ki, hogy zene az emberek egyetemes nyelve, amely összeköti az érzelmeket és gondolatokat oly módon, ahogy a szavak önmagukban nem tudnák. Emellett a show-hoz az ikonikus hollywoodi filmek leghíresebb zenés jelenetei adtak ihletet.

A Say It In Song - Szavak helyett egyébként a Punk'd rejtett kamerás, humoros-átverős elemeit vegyíti a Made drámai háttértörténeteivel, így a nézők egyaránt készülhetnek könnyekre, botrányos veszekedésekre és kreatív szívatásokra is.