Valóságos legendát igazolt le a Trónok harca

Max von Sydow
Swedish actor Max von Sydow poses on May 24, 2013 as he arrives for the screening of the film "The Immigrant" presented in Competition at the 66th edition of the Cannes Film Festival in Cannes. Cannes, one of the world's top film festivals, opened on May 15 and will climax on May 26 with awards selected by a jury headed this year by Hollywood legend Steven Spielberg. AFP PHOTO / ANNE-CHRISTINE POUJOULAT
Vágólapra másolva!
Nem Ian McShane lesz az egyetlen nagy név a Trónok harca hatodik évadjában, az alkotóknak sikerült megszerezniük Max von Sydow-t a Háromszemű holló szerepére.
Vágólapra másolva!

A Trónok harca PR-osai apránként csepegtetik a neveket: most arról jött ki a hír, hogy a hatodik évadban Max von Sydow játssza a Háromszemű hollót – egy nappal azután, hogy kiderült, Ian McShane is benne lesz a hatodik évadban.

A Brant segítő Háromszemű holló a negyedik szezon fináléjában egyszer már megjelent,

de akkor még Struan Rodger játszotta, tőle veszi át a szerepet Max von Sydow.

Max von Sydow 2013-ban a cannes-i filmfesztiválon Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

A 86 éves, Svédországban született színész igazi legenda, Ingmar Bergman számos filmjében is szerepelt, elsőként A hetedik pecsét-ben. Kétszer jelölték Oscar-díjra, először a Hódító Pelle, majd a Rém hangosan és irtó közel miatt.

Legutóbb a Simpson család egyik epizódjában közreműködött, de benne lesz a Star Wars: Az ébredő Erő-ben is.