Gombos Edina visszatérhet a képernyőre

2015.08.10. 14:00

A TV2 műsorvezetője jelenleg külföldön él, de lehetségesnek tartja, hogy karrierje kedvéért visszatér Magyarországra.

Gombos Edina és családja már hetek óta Miamiban vannak, új életet akarnak kezdeni. Több lap megírta, hogy a TV2 arca nem tér vissza az országba, ez azonban úgy tűnik, mégsem igaz.

"Nem végleg költöztem el, csak amíg szülési szabadságon vagyok a kisfiammal, aki még csak négy és fél hónapos. Csak az biztos, hogy ősszel nem térek vissza a képernyőre, ahogy terveztük. Természetesen sok minden hiányzik. A szülőkkel, családdal szinte mindennap skype-olunk. A kollégákkal levélben tartom a kapcsolatot" - mondta el a Borsnak.

Gombos Edina visszatérhet az országbaForrás: TV2

"Nem anyagi megfontolásból tettük, mindenünk megvolt otthon, dolgoztunk, és szépen boldogultunk. Egyszerűen friss fuvallatra vágytunk, amitől új erőre kaphatunk, új tapasztalatokat szerezhetünk, és a gyerekeinknek lehetőségeket teremthetünk. Azt szerettük volna, hogy Miri multikulturális környezetben tudjon angolul tanulni, és nyitott, sok nyelvet beszélő, kiegyensúlyozott, magabiztos felnőtté váljon. Hiszünk benne, hogy ez egy óriási lehetőség az életében, és később hálás lesz azért, hogy ez megadatott neki Fort Lauderdale közelében egy csendes, biztonságos, gyönyörű helyen. Itt tízpontos iskolák vannak" - tette hozzá.

Gombos Edina korábban elmondta, hogy ha jó műsorötlettel keresi meg a csatorna, akkor a forgatások idejére biztosan visszajönne.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK