Kihallgatták a rendőrök Rékasi Károlyt

Rékasi
Vágólapra másolva!
Elindult a rendőrségi vizsgálat Rékasi Károly motorbalesete ügyében, már ki is hallgatták a színészt.
Vágólapra másolva!

A friss hírek szerint a balesettel kapcsolatban felmerült a színész felelősségének lehetősége is. Rendőrségi források egyelőre azt erősítették meg, hogy tanúként kihallgatták a Barátok közt színészét. Rékasi minden tekintetben együttműködő volt a hatóságokkal. Igyekezett részletes vallomást tenni annak ellenére, hogy a baleset következményeként nem emlékszik mindenre.

Két héttel nem tud elszámolni Forrás: MTI

Utolsó emléke a balesete előtt, hogy munka végén telefonált Pikali Gerdának, ő nem vette fel, így SMS-t küldött neki. "Utána két héten át nem emlékszem a történtekre. Első emlékem, hogy a Honvédkórház egyik asszisztensét megfenyegettem, követeltem a szabadságomat, de ők persze nem akartak elengedni. Mire én közöltem, hogy mindenkit feljelentek, mert mennem kell dolgozni. Onnan már van némi emlékképem” - mesélte korábban az RTL Klubnak.

A színész egy autót szeretett volna megelőzni motorral, amikor az balra fordult, így összeütköztek. Súlyos, életveszélyes sérülésekkel került kórházba.

Amennyiben a sofőr időben jelezte kanyarodási szándékát, a színész feltehetően vétkes lesz a balesetben. A felelősség megállapítása további vizsgálatokat igényel, és ebben nagy szerepe lehet a helyszíni szemlének, az ennek során készített fényképeknek - írja a Bors.