Gálvölgyi János: Nem könnyű parodizálni, kevés az egyéniség

gálvölgyi jános gálvölgyi jános
gálvölgyi jános 2015 május
Vágólapra másolva!
Szeptember első hetében visszatér a Gálvölgyi Show, egy speciális, kizárólag paródiákból álló epizóddal. Gálvölgyi János elsőként az Origónak mesélt a szórakoztató műsor feltámasztásáról és azt is elmondta, miért nehezebb most jó paródiát készíteni, mint korábban.
Vágólapra másolva!

A korábbiaktól egészen eltérő epizód érkezik az RTL Klub képernyőjére, a Gálvölgyi Show ezúttal kizárólag paródiákból áll majd.

Mivel nem vagyok nagy tévénéző mostanában, lassan állt össze a műsorlista, a Barátok közt-től a Havas a pályán-ig, széles skálán készült el az adás. Ehhez több tévéműsort kellett végignéznem."

Paródiákkal tér vissza a képernyőre Fotó: Bielik István - Origo

"A műsorokból a főbb karaktereket formálom meg, olyanokat, akiket könnyen azonosít a néző. Manapság nem egyszerű ilyet találni: egyrészt

kevés már az olyan egyéniség a képernyőn, mint Rózsa György vagy Vágó István,

másrészt rengeteg csatorna létezik, nem biztos, hogy az adott színész, műsorvezető vagy tévéműsor ismerős lesz. Túl nagy lett a kínálat, korábban egy adót nézett mindenki" - mondta el az Origónak.

Úgy gondolja, a nézők nem unják a paródia műfaját, mindig lehet benne újat nyújtani. "Kevés dolog van, amin jókat tudnak nevetni az emberek, a Gálvölgyi Show olyan, amin lehet. Ha magamból indulok ki: én is hálás vagyok, ha valaki megnevettet, sírni magamtól is tudok" - tette hozzá.