Előbb ér véget a Trónok harca sorozat, mint a regényfolyam

Trónok harca
Vágólapra másolva!
Erről maga az író, R. R. Martin beszélt a minap.
Vágólapra másolva!

Korunk egyik legfelkapottabb, leginkább körberajongott sorozata a Trónok harca, amely hívei tudják, hogy a szerző meglehetősen lassan írja ezeroldalas regényeit. Félő, hogy a tévészéria megelőzi a könyvekben leírtakat, és előbb véget is ér – erről Martin beszélt egy amerikai sci-fi összejövetelen. „Bármi megtörténhet" – közölte.

A producerek, David Benioff és Dan Weiss már tudják, kinek milyen szerepe lesz a végjátékban, de az ő tempójuk túl gyors az öregúrnak. Ő elmondta, hogy a sorozat nagy tempóban halad előre, ez egy ideig aggasztotta is.

Az aggódástól nem változik meg semmi. Én még mindig leülök az írógéphez, meg kell írnom a következő jelenetet, a következő mondatot. És elmesélem az én történetemet, ők megmutatják az övékét, és adaptálják a könyveimet...a többit pedig meglátjuk."

Vannak természetfeletti lények is a sorozatban Forrás: HBO

Az író szerint a főbb események ugyanazok lesznek akkor is, ha az HBO sorozata előbb ér véget, mint a regényfolyam, de nyilván lesz sok kisebb különbség. A szériából eddig öt évad ment le, rekordokat döntögetve, egyre növekvő nézettséggel.

Szavazzon!

Szereti a Trónok harcát?