Erősnek ígérkezik az ősszel érkező új magyar sorozat

Aranyélet, HBO
Vágólapra másolva!
Új előzetest kapott a magyar HBO új sorozata, az Aranyélet, mely egy bűncselekményekből meggazdagodott családot mutat be.
Vágólapra másolva!

November 8-án kerül képernyőre az Aranyélet első epizódja, melyben Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter, Döbrösi Laura és Olasz Renátó tűnnek fel a főbb szerepekben.

Döbrösi Laura is feltűnik majd Forrás: HBO

A krimibe hajló családi dráma központjában egy olyan család áll, ahol minden a látszatról szól: a Thuróczy Szabolcs által megformált apa, Miklósi Attila bűncselekményekből tartja el a családot, de egyre többször érzi, hogy

tisztességes útra kellene térni, és megpróbál kitörni a hazugság és csalás világából.

A feleség, Janka, akit Ónodi Eszter alakít, a társadalmi ranglétrán szeretne feljebb jutni, hogy látszat-életük még tökéletesebbnek tűnjön, a kamaszkorú gyerekek, Mira (Döbrösi Laura) és Márk (Olasz Renátó) pedig kezdik sejteni, hogy milyen éles ellentétben áll egymással az, amit a szüleik mondanak nekik a tisztességről és a jó erkölcsről, és amit valójában tesznek.

A sorozat 8 részes, epizódoként 50 perces lesz - mutatjuk a legfrissebb előzetest:

Aranyélet - Novembertől a magyar HBO-n

Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter, Döbrösi Laura, Olasz Renátó - ők alakítják a főszereplő Miklósi családot az HBO Magyarország novemberben érkező új sajátgyártású sorozatában. Az Aranyéletért pedig súlyos árat fizetnek - ebből kapunk ízelítőt a sorozat legújabb előzetesében. #AranyéletHBO

Posted by Aranyélet on 2015. augusztus 25.

Megnéztük, ahogy Döbrösi Laura karaktere berúg a Hello Baby Barban – a színésznő mesélt is az Origónak szerepéről és a produkcióról, az egyik rendezővel, Mátyássy Áronnal együtt. A cikket itt találja.