A 100 legjobb nő a tévéből, 9. rész: Emma Roberts

Comic-Con International 2015 - "Scream Queens" Talent Visit The  Scream Queens Mega Drop Ride At Petco Park During SDCC GettyImageRank2 VERTICAL USA STADIUM California San Diego EXHIBITION VISIT FILM Film Industry Emma Roberts PETCO Park Arts Culture and
SAN DIEGO, CA - JULY 11: Actress Emma Roberts of the show "Scream Queens" visits the Scream Queens Mega Drop Ride during Comic-Con International 2015 at PETCO Park on July 11, 2015 in San Diego, California. Jason Merritt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Emma Robertst legközelebb a Scream Queens című sorozatban láthatjuk, abban is biztosan sok férfi fogja csodálni, még ha a karaktere nem is lesz túl szimpatikus. Julia Roberts unokahúga ilyen lehet a való életben is, amilyen gyönyörű, olyan rossz a természete: volt, hogy megverte a barátját, máskor magából kikelve kérte számon, hogy miért nem engedik előre a sorban egy New York-i pékségnél.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legvonzóbb, legsármosabb férfijait és legcsodálatosabb, legszebb nőit. Két százas lista készül, hétről hétre, a magyar és külföldi színészeket viszont nem rangsoroljuk. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Emma Roberts,

akit az Amerikai Horror Story-ban is megcsodálhatunk – benne lesz az ötödik évadban is –, legközelebb pedig a Scream Queens-ben láthatjuk:

Emma Eric Roberts lánya, Julia Roberts unokahúga, akinek édesanyja, Eliza Roberts is színésznő, így már gyerekként sem volt kérdés számára, hogy ő is erre a pályára készüljön. Tízévesen meg is kapta első szerepét a Betépve című filmben, Johnny Depp karakterének a lányát játszotta.

Emma Roberts az idei Comic Conon Forrás: AFP/Jason Merritt

Innentől kezdve nem is volt megállás, folyamatosan foglalkoztatták, a 2004 és 2007 között futott Nickelodeon-sorozat, a Nincs mese pedig a népszerűséget is meghozta számára. Ebben az időben

jelent meg lemeze is, Unfabulous and More címmel,

majd olyan filmekben is láthattuk, mint a Kutyaszálló, a Nyomás alatt vagy a Családi üzelmek.

A színésznőnek egyébként híresen rossz természete van, például

exbarátját, Evan Peterst megverte

egy kanadai hotelban, ami miatt le is tartóztatták, de a srác végül nem emelt vádat ellene. Nem bánt túl jól másik pasijával, Chord Overstreettel sem, a fiú egyik ismerőse a US Weeklynek elmondta, hogy Overstreet egyik alkalommal nem tudott bejutni a Golden Globe afterpartyjára, mert Roberts egyszerűen nem ment ki érte, hiába üzengetett neki.

Emma és a megvert barát, Evan Peters Forrás: AFP/Slaven Vlasic

Előfordult olyan is, hogy

azon akadt ki, hogy nem engedik előre egy népszerű New York-i pékségnél,

hiába próbálkozott az ismertségével az ajtónállónál – dühösen el is oldalgott, nem volt hajlandó kivárni a sorát. Egyszóval nem lehet egy könnyű ember, viszont annál szebb, mutatunk még róla pár képet.

Forrás: AFP/Kevin Winter
Forrás: AFP/Andrew H. Walker
Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merrit
Forrás: AFP/Kevin Winter
Forrás: AFP/Tommaso Boddi