Megvan az új RTL-es vetélkedő első csapata

gyertek át szombat este
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub új, késő esti beszélgetős vetélkedője szeptember 12-én rajtol, Sebestyén Balázs vendégei a Gyertek át szombat este első adásában többek közt Kiss Ramóna, Flour Tomi, Gianni és Kovács Lázár lesznek.
Vágólapra másolva!

A formátum 2013 nyarán indult el az amerikai NBC csatornán, azóta számos országban fut. Minden este két csapat játszik egymással, három híresség és egy civil játékos küzd a nyereményért. Magyarországon a civil játékos – aki egyben a csapat kapitánya - akár három millió forintot is hazavihet, ha nyernek.

"Elvileg egy partyn vagyok, ahol én vagyok a házigazda és ajtót nyitok, miközben bent bulizik egy csomó ember" - mondta el a Fókuszban Sebestyén Balázs. Az első buli vendégei közül Kiss Ramónát, Flour Tomit, Giannit és Kovács Lázárt mutatta be a csatorna, de vannak még üres helyek. A formátumban a műsorvezető is olyan fontos eleme a vetélkedőnek, mint a játékosok - hangzott el.

Az első buli néhány vendégét bemutatta a csatorna Forrás: RTL Klub

A feladatok sokszínűek: legtöbbször dalokkal, zenével, a celebvilággal, ügyességgel kapcsolatosak. A csapattagok a civil játékossal csak az adás első perceiben találkozhatnak, a műsorban pedig igyekeztek olyan hírességeket felvonultatni, akik mostanában nem igazán tűntek fel a nagy körforgásban.